Ledesma’nın peşindeler

Güncelleme Tarihi:

Ledesma’nın peşindeler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 00:00

Sarı kırmızılılar, geçen yıl yüksek bonservis ücreti nedeniyle vazgeçtiği Lazio’nun Arjantinli orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak için harekete geçti.

BAŞKAN Adnan Polat’ın “Orta saha transferine yoğunlaştık” açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği G.Saray’da, aranılan isim İtalya’da bulundu. Sarı kırmızılıların Serie A ekiplerinden Lazio’da forma giyen 27 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Ledesma ile transfer görüşmelerine başladığı öğrenildi. Lazio’yla 1 yıllık sözleşmesi bulunan Ledesma ve menajeri Giorgo, bugün İtalya’da G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’le bir görüşme yapacak. Geçen yıl 6 milyon Euro bonservis ücreti talep edilen Arjantinli futbolcunun geride bıraktığımız sezon kadro dışı kalması nedeniyle ücretinin düştüğü öğrenildi.

4 yıldan bu yana formasını giydiği ve 1 yıllık sözleşmesi daha bulunduğu Lazio’da kulüp başkanı Claudio Lotito ile tartıştığı için ayrılmak isteyen Ledesma’yı G.Saray uygun bir ücret karşılığında almayı planlıyor. 24 Eylül 1982 Buenos Aires doğumlu, 1.80 metre boyundaki Ledesma, orta sahada hücuma dönük oynuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!