Lebron James şampiyonluğa yeni ayakkabısı ile koşku

Güncelleme Tarihi:

Lebron James şampiyonluğa yeni ayakkabısı ile koşku
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 17:20

Nike, LeBron James önderliğinde şampiyonluğa ulaşan Cleveland’ın bu başarısını ‘Believe’ adlı video ile kutluyor. LeBron’un finallerde giydiği ve şampiyonluğa ulaşmasına katkı sağlayan Nike Zoom LeBron Soldier 10 iD ise nike.com’da kişiselleştirme özelliğiyle tüketicilerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Nike, ‘Believe’ filmi ile Cleveland’ın tarihinde ilk olan, şehrin ise son 50 yılda ulaştığı ilk şampiyonluk olan bu tarihi başarıyı kutluyor. Cleveland Cavaliers’ın her köşesindeki hayranların yer aldığı videoda ayrıca takımın en iyi oyuncuları Kyrie Irving, Kevin Love, J.R. Smith’ın yanı sıra takımın en değerli oyuncusu LeBron James rol aldı.

DAİMA İNAN
LeBron James’in giymeye, 4’üncü maçtan itibaren başladığı ayakkabısı Nike Zoom LeBron Soldier 10 iD piyasaya çıkıyor. Nike Zoom LeBron Soldier 10 iD; esnek, bileği saran ve elastik bir Zoom Air yastıklama ile ayağın ön-arka kısmında ve bilekte artırılmış bir tutuş sağlayan kayışa sahip.

Lebron James şampiyonluğa yeni ayakkabısı ile koşku

James’in giydiği ilk maçtan itibaren 34+ sayı, 12+ ribaunt ve 9 sayı pası ortalaması ile oynamasına katkıda bulunan Nike Zoom LeBron Soldier 10 iD, özel olarak James’in finallerde giydiği renklerde, metalik Nike logosu, kişisel yazı karakteri ve siyah kayış seçenekleriyle sunuluyor. LeBron’a şampiyonluğu getiren ayakkabı, 21 Haziran’dan itibaren sadece nike.com üzerinden ve sınırlı süre satışta olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!