Lazio - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Lazio - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 12:10

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Galatasaray Lazio’nun evine konuk olacak. İlk maçta Lazio ile berabere kalan Galatasaray’ın, rövanş maçında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Peki, Lazio - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Avrupa Ligi G grubu son maçında Saint-Etienne deplasmanına konuk olan Lazio, karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmış ve 14 puanla grubu lider tamamlamıştı. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi C grubu son maçında FC Astana ile oynadığı maçtan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmı ve grubu üçüncü tamamlamıştı. Şampiyonlar Liginde yoluna devam etme şansını kaçıran Galatasaray Avrupa Ligi son 32 turu için Lazio ile eşleşmişti. .İlk maçta rakip takımdan 1 gol yiyen Galatasaray 1 – 1’lik beraberlikle maçtan ayrılmıştı. Galatasaray’ın turu atlaması için çok iyibir performasn sergilemesi gerekiyor.

LAZİO – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa Ligi’nin heyecanla beklenen maçlarından olan Lazio – Galatasaray karşılaşmasının maç detayları aşağıdaki gibidir;

Haberin Devamı

Maç Günü: 25 Mart 2016 Perşembe

Maç Saati: 20:00

Stat: Roma Olimpiyat Stadı

Maç Hakemleri: Vladislav Bezborodov, Nikolai Golubev, Maksim Gavrilin

Yayın: TRT 1

LAZİO – GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçı olan Lazio – Galatasaray karşılaşmasının muhtemel 11’leri şu şekildedir;

Lazio muhtemel 11: Federico Marchetti, Abdoulay Konko, Mauricio Nascimento, Wesley Hoedt, Stefan Radu, Lucas Biglia, Segey Savic, Alessandro Matri, Senad Lulic, Felipe Anderson, Marco Parolo

Galatasaray muhtemel 11: Fernando Muslera, Jason Denayer, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Hakan Balta, Ryan Donk, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lionel Carole, Lukas Podolski

GALATASARAY LAZİO MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Yarın akşam Lazio deplasmanında ter dökecek olan Sarı Kırmızılı ekip Lazio karşılaşması hazırlıklarının İstanbul etabını dün tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleşen antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlandı. Daha sonra gruplara ayrılan Sarı Kırmızılı ekip, prese dayalı pas çalışması gerçekleştirdi. Ana bölümde Lazio maçı için taktik çalışması yapılırken teknik adam Mustafa Denizli futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Lazio - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Toplam 60 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlanırken, Sinan Gümüş’ün tedavisine devam edildiği bilgisi verildi.

Galatasaray Lazio karşılaşmasının son antrenmanını bugün 18:30’da Roma Olimpiyat Stadında gerçekleştirecek.

GALATASARAY KAFİLESİ İTALYA'YA GİTTİ

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Lazio ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, dün saat 15:00 sularında Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla İtalya’ya gitti. Teknik direktör Mustafa Denizli, havalimanında karşılaşma ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Perşembe günü ciddi ve zorluk derecesi yüksek bir maçın Galatasaray'ı beklediğini dile getiren Mustafa Denizli, İstanbul’da oynanan maç sonrasında Galatasaray’ı başarıya götürecek olan skorun ne olduğunu bildiğini belirtti. Galatasaray’ın bu tür maçlara alışık olduğuna değinen Mustafa Denizli, Perşembe günü güzel bir maç olmasını istediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu ilk maçında Lazio’yu Türk Telekom Arena Stadında ağırlayan Galatasaray karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı.

Zorlu geçen müsabaka Michael Oliver tarafından yönetildi. Karşılaşmada ilk gol 12. dakikada Sabri Sarıoğlu tarafından kaydedilirken, 17. dakikada Sergey Savic'in golü ile maç 1 – 1 oldu. İkinci yarıda gol kaydedilmezken, karşılaşma bu şekilde sonlandı.

SON 16 TURU KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sarı Kırmızılı ekip Lazio’yu elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimine katılacak. İsviçre'nin Nyon kentinde 26 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan kura çekimi TSİ 14:00’da başlayacak. UEFA Avrupa Ligi son 16 turun ilk karşılaşmaları 10 Mart'ta, rövanş maçları ise 17 Mart tarihinde oynanacak.

BAKMADAN GEÇME!