Lawal Süper Lig'e mi gidiyor?

Güncelleme Tarihi:

Lawal Süper Lige mi gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2012 11:55

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Önder Serin, Lawal'a Süper Lig takımlarından transfer teklifi geldiği yönündeki iddialara "Kulübe de para getirecekse buna yok diyemeyiz" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Lokum FM'de Abdullah Ay'ın sunduğu, eski milli futbolcu Reşat Yılmaz'ın yorumladığı 'Sevdamız Futbol' programına telefon bağlantısı yapan Önder Serin, Adana Demirspor ile ilgili bir çok soruyu cevapladı.

Lawal'ı Beşiktaş ve Trabzon gibi kulüplerden teklif geldiği yönündeki soruya Serin, "Bu kulübe en büyük 2 tane kazancımız var. Biri Lawal. Biri Junior. Junior kiralık ama satış opsiyonu bizde. Bunlar kulübümüze para getirecek oyuncular. Ama biz ilk önce bu takıma getireceği faydayı düşünüyoruz" şeklinde cevap verdi.

Adana Demirspor kulübünün geçinmek, kalkınmak ve yürümek zorunda olduğunu kaydeden Başkan Serin, "Burası bir kulüp. Hocanın vermiş olduğu direktifler doğrultusunda kulübede para getirecekse borçta ödeyecekse buna yok diyemeyiz. Ama ilk önce hocanın görüşü önemli" dedi.

Haberin Devamı

Serin, devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruya için ise şunları kaydetti:

"Bu hocanın raporuna bağlı. 2 maçımız var önümüzde. Ben şuan yapılacak dersem oyuncularımızın aklına bir şey düşürürüm. Hocanın raporunu maçlar bittikten sonra alacağım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!