Laudrup’a yılda 1.2 milyon euro

Güncelleme Tarihi:

Laudrup’a yılda 1.2 milyon euro
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2008 00:00

CSKA Moskova ve Panathinaikos’un da peşinde olduğu Danimarkalı çalıştırıcı için G.Saray’ın 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.

İSPANYOL kulübü Getafe ile yollarını ayıran Danimarkalı teknik direktör Michel Laudrup’u takımlarının başına geçirmek için Galatasaray, Rusya’nın CSKA Moskova ve Yunanistan’ın Panathinaikos takımları yarışıyor. İspanya’nın ünlü Marca gazetesi, Laudrup’un gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir takımın başına geçmek istediğini belirtirken, bu üç kulübün Danimarkalı teknik adamın öncelikli tercihleri olduğunu yazdı. Gazete, geçen hafta oynanan Manchester United-Chelsea Şampiyonlar Ligi finali için Rusya’nın başkenti Moskova’ya giden Laudrup’un burada CSKA ve Galatasaray yöneticileri ile görüştüğünü belirtti.

Laudrup’un Galatasaray’ın futbol şubesinden sorumlu yöneticilerinden Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile masaya oturduğuna değinilirken, Danimarkalı çalıştırıcıya yıllığı 1.2 milyon Euro’dan 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme teklif edildiği ifade edildi. Marca, Galatasaray Başkanı Adnan Polat için önceliğin Laudrup’ta olduğunu, ancak alternatif isimler üzerinde durulduğunu da yazdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!