Latin renkleriyle yardım gecesi

Güncelleme Tarihi:

Latin renkleriyle yardım gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2014 01:38

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği (DMEDD), geliri derneğin eğitim fonuna aktarılmak üzere “Latin Amerika ve Portekiz’in Renkleri ve Tatları” isimli bir etkinlik düzenledi.

Haberin Devamı

Ankara Palas’ta düzenlenen etkinliğe Latin ülkeleri, Arjantin, Brezilya, Ekvador, Kolombiya, Küba, Meksika, Paraguay, Peru, Şili, Venezuela ile Portekiz Büyükelçilikleri katıldı. “Latin Amerika ve Portekiz’in Renkleri ve Tatları” isimli etkinlikte, ülkeler açtıkları stantlarda çeşitli yöresel kıyafetler ve hediyelik eşyalar sergiledi. Etkinlik, dans gösterileri ve defile ile devam etti.

DANS VE DEFİLE

Ankara Capoeira Derneği’nin gösterisi ilgiyle izlenirken, Ankara’da görev yapan bazı diplomatlar ve çocukları, ülkelerinin geleneksel kıyafetlerini sundukları bir defile gerçekleştirdi
DMEDD Başkanı Canan Koru, etkinliği geleneksel olarak düzenlendiğini ve eğitime katkı amacı taşıdığını ifade etti. Koru, etkinlikten elde edilen gelirin, derneğin eğitim fonuna aktarılacağını ve burslu öğrencilere katkı sağlanacağını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!