Latin güzeli kıvırtıyor

Güncelleme Tarihi:

Latin güzeli kıvırtıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'un ve müzik dünyasının zirvesindeki kadın Jennifer Lopez, bu aralar fazla çalışmaktan şikayetçi. İki film çekimi, albüm çalışmaları, konserler derken, sevgilisine ve özel hayatına vakit ayıramadığını söyleyen Lopez, yine de star olmaktan vazgeçmeyecek gibi...

30 yaşındaki sinema oyuncusu ve pop şarkıcısı Jennifer Lopez, bir koltuğuna iki değil, bir kaç karpuz birden sığdırmak zorunda. Kısacası, sanatçı dur durak bilmeden oradan oraya koşuşturuyor. Film çekimleri, albümler için stüdyoda ter dökmek, zorunlu olarak galalara, davetlere katılmak, Jennifer Lopez'in kendine zaman ayırmasına imkan bırakmıyor. Hollywood, bu Latin güzeline galiba biraz da insafsızca yükleniyor. Yıldız kısa süre önce iki filminin çekimlerini tamamladı. Filmlerin birincisi ‘‘Cell’’ adını taşıyor. Jennifer Lopez bu filmde seri cinayet işleyen bir katil ile ilgilenen bir terapist rolünde. Önümüzdeki Şubat ayında gösterime girecek olan ikinci film, ‘‘The Wedding Planner’’ isimli bir romantik komedi.

Yıldız iki filmin çekimleri için geceli gündüzlü çalışırken müziği de ihmal etmedi. ‘‘On the 6’’ isimli albümünün devamı sayılan yeni albüm de önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Ya aşk hayatı? Dinlenme yasağına uyan Jennifer Lopez, bu arada aşk hayatını da ihmal etmemeye çalışıyor. Bildiğiniz gibi, genç yıldızın sevgilisi Puff Daddy'yi hiç kimse, yıldıza layık görmüyor. Başı dertten hiç kurtulmayan, sık sık karakollarda sabahlayan zenci sevgili, Jennifer Lopez'in başına dert açmakta usta. Ancak genç yıldız, tüm dünyaya karşı sevgilisini savunuyor. ‘‘Biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. İkimiz de yoktan varolmayı başardık. İhtiraslarımız var. Hollywood'da kaç kadın, onu iyi anlayan bir erkekle ilişki kurabilmiştir?’’ Yıldız böyle diyor ama Puff Daddy, bitmez tükenmez bir sorun kaynağı olmaktan da vazgeçmiyor.

Modanın sıkı takipçisi

Ailesi, Jennifer Lopez'in iyi bir avukat olmasını istemişti. Latin yıldız sinema ve müzikten başka hiç bir şeyle ilgilenmedi. Jennifer Lopez, ‘‘Eğer kazara avukat olsaydım, duruşma salonlarında şarkı söyleyerek jüri üyelerini etkilemeye çalışırdım’’ diyerek müziğe olan tutkusunu dile getiriyor.

Öğrencilik döneminde, Jennifer Lopez bir ara moda desinatörlüğüne merak sarmış. Annesinin satın aldığı giyeceklerin orasını burasını kesip değişik modeller yaratmaya çalışmış. Genç sanatçı, bazı geceler gözüne uyku girmediğini söylerken, ‘‘Mükemmelci olmak çok kötü bir huy’’ diye ekliyor. ‘‘Eğer o gün yapabileceğim her işi en iyi şekilde yapamadığıma inanırsam, gece kesinlikle uyuyamam.’’

Hollywood'un Latin kraliçesi aklına eseni yapmaktan hiç bir zaman çekinmemiş. Noa Ojani adındaki garson ile evlenmesi de onun bu özelliğinin bir göstergesi. Garson kocayla evlilik çok kısa sürmüş ama Jennifer Lopez, eski kocasını, satın aldığı bir klübe ortak yapmış.

Moda desinatörü olmayı düşleyecek kadar giyimine düşkün olan yıldızın giyim kuşam hakkında ilginç fikirleri var. Diyor ki: ‘‘Ben her zaman seksi kıyafetler giymem. Partilere, davetlere giderken seçtiklerim, kimseyi yanıltmasın. O toplantılar, çalışma hayatımın bir parçası. Ben orada gerçek kimliğimi sergilemiyorum. Benim stilimi Latin stili olarak tanımlayabilirsiniz.’’

Jennifer Lopez'in en çok sevdiği moda yaratıcıları Versace, Gucci, Prada ve Stella McCartney. Yıldız, Donatella Versace ve Gucci'nin yöneticisi Tom Ford'un ona her zaman ödünç giysi verdiklerini de gizlemiyor. Lopez'e gardırobundaki en seksi kıyafet sorulduğunda hiç duraksamadan, ‘‘Yeşil Versace tuvaletim’’ diye karşılık veriyor. Sanatçı altın halka küpelerinin ona uğur getirdiğini ve bu küpeleri hemen hiç çıkarmadığını söylüyor. Pek çok kadın gibi, ayakkabıya çok meraklı olduğunu itiraf eden sanatçı sayısını bilmediği ayakkabıları arasında Gucci'nin imzasını taşıyan krem rengi süet çizmelerini çok seviyor.

İlk gençlik yıllarında fazla kilolarından yakınan Jennifer Lopez, doğru beslenme kurallarını öğrenince kilo sorunu kalmamış. Şekerli besinlere pek yüz vermiyor. Tabağına fazla yemek koymuyor, düzenli egzersiz yapıyor ve alkollü içki içmiyor.

İnanması belki güç gelecek ama Jennifer Lopez, erkeklerin yüzüne değil de vücudunun yuvarlak hatlarına hayran kalmalarından şikayetçi. ‘‘Ben Puerto Rico'lu bir kadınım. Vücut hatlarımın yuvarlak olması doğal. Milyonlarca kadının da vücut hatları yuvarlak olsa gerek. İnsanların bu özelliği olağandışı bulmalarına şaşıyorum. Ben vücudumu seviyorum ve onunla gurur duyuyorum. Ama insanların bir uzay yaratığı görmüş gibi beni incelemelerine dayanamıyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!