Lastik izinden ezene

Güncelleme Tarihi:

Lastik izinden ezene
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2015 23:51

Konya'da perşembe günü yol kenarında ölü bulunan Hasan Kurçeren’in (21) üzerinden bir aracın geçtiği tespit edildi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Uyuşturucu kullanmak ve hırsızlıktan kaydı olan gencin kayıp telefonu Sancak Mahallesi’nde bulundu. Bu esnada mahallede park halindeki bir kamyoneti inceleyen polis, kamyonetin lastik izlerinin Hasan Kurçeren’in paltosundaki izlere benzediğini saptadı.

Bunun üzerine kamyonet sahibi nakliyeci İbrahim Ç.’nin evine operasyon düzenlendi. Evde bulunmayan İbrahim Ç.’nin, bir arkadaşının otomobiliyle gezmeye gittiği belirlendi. Ankara Caddesi’nde durdurulan otomobilde İbrahim Ç. gözaltına alındı.

Lastik izinden ezene

Poliste uyuşturucu ticareti, dolandırıcılık ve yankesicilik gibi çeşitli suçlardan 25 kaydı bulunan İbrahim Ç. şunları söyledi: 

‘UYUŞTURUCU PANİĞİ’

“Aslım çöplüğü civarına geldiğimizde aldığım uyuşturucuyu içmek istedim. Uyuşturucuyu içerken, ileriden polis aracına benzeyen bir aracın bize doğru geldiğini gördüm. Bunun üzerine Hasan kamyonetten indi. Ben de kamyoneti çalıştırıp hareket ettiğim sırada, Hasan kapıyı açıp tekrar binmek istedi. Ben hızlanınca ayağını boşluğa attı ve düştü. Düşmesiyle birlikte kamyonetin altında kaldı. Ancak yaklaşan aracın polis olabileceğini düşünerek kaçtım. Kaçtıktan sonra çok vicdan azabı duydum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!