Lapseki’de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Lapseki’de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:47

LAPSEKİDE CUMHURİYET BAYRAMI

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92. yıl dönümü kutlamaları kapsamında çelenk sunma töreni yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bu töreninin ardından alternatif bir çelenk koyma töreni daha yaptı.
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92. yıl dönümü kutlamaları kapsamında çelenk sunma töreni yapıldı. Törene, Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Garnizon Komutanı Dnz. Yarbay Türker Altıngöz öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Lapseki Hükumet Konağı Bahçesi Atatürk Büstü önünde gerçekleşen programda kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve belediye başkanlığı adına çelenk sunumu yapıldı. Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı göndere toka edildi ve tören sona erdi.
Lapseki CHP İlçe başkanlığından Alternatif Çelenk Sunumu
Lapseki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Nejdet Turgay önderliğinde alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Resmi törenin ardından Hükümet Konağı bahçesinden ayrılmayan partililer bir araya gelerek çelenk sunumu yaptı. İlçe Başkanı Nejdet Turgay yaptığı açıklamada " Cumhuriyetin değerlerine 21.yy’da her zamankinden daha da çok ihtiyacımız var. Ben tüm yurttaşlarımızı bu değerlere sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!