Lakers'tan Fisher sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Lakerstan Fisher sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2012 21:57

NBA’de takas döneminin sonuna gelindi. Milli basketbolcumuz Mehmet Okur, Portland Trail Blazers'a takas oldu. Son günün en büyük bombasını ise Lakers patlattı. Los Angeles ekibi tecrübeli oyuncusu Derek Fisher'ı 1. tur draft hakkı ve Jordan Hill karşılığında Houston Rockets‘a gönderdi.

Haberin Devamı

İşte takasın son günü ve dakikalarında gerçekleşen takaslar:

Los Angeles Lakers; 1. tur draft hakkı ve Jordan Hill karşılığında tecrübeli oyuncusu Derek Fisher’ı Houston Rockets‘a gönderdi.

Lakers ayrıca Cleveland Cavaliers‘dan oyun kurucu Ramon Sessions’u kadrosuna katarak büyük bir eksikliğini gidermiş oldu. Lakers ayrıca Christian Eyenga’yı da kadrosuna kattı. Son yılı oyuncu opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık kontratı bulunan oyuncusunu Lakers’a gönderen Cavaliers bu takas karşılığında Lakers’tan 2012 draftında ilk tur seçim hakkı, Luke Walton ve Jason Kapono’yu aldı. Takas sonucunda Lakers 2013 draftında seçim sırasını Miami’yle değiştirdi(Miami takas hakkını Cleveland’dan almıştı).

New Jersey Nets; Gerald Wallace'ı ve birinci tur “draft” hakkı karşılığında Mehmet Okur'u Portland'a gönderdi.

Haberin Devamı

Toronto Raptors; Leandro Barbosa ve Anthony Carter’ı Indiana Pacers‘a gönderirken karşılığında 2. tur draft hakkı aldı. Draftın önemli ismi Barbosa bu sezon Toronto’ya kenardan gelerek katkı verdi ve 12.2 sayı ortalaması tutturdu.

Philadelphia 76ers; Memphis Grizzlies‘tan Sam Young’u kadrosuna kattı. Young geçtiğimiz sezon Memphis’in playoff’taki başarısında Gay’in yokluğunda kilit bir rol oynamıştı. Batının iddialı ekiplerinden Memphis Grizzlies ise Ricky Sanchez’in haklarını aldı.

Houston Rockets; Portland Trail Blazers‘la yaptığı takasta Marcus Camby’i kadrosuna katarken Jonny Flynn ve Hasheem Thabeet’i Portland Trail Blazers’a gönderdi.

San Antonio Spurs; geçtiğimiz günlerde Golden State Warriors‘un Milwaukee Bucks’tan aldığı Stephen Jackson’ı kadrosuna kattı. Warriors bu takasla birlikte Richard Jefferson ve 2012 draftında ilk tur hakkı elde etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!