KYK öğrencilerinden kardeş okula kitap desteği

Güncelleme Tarihi:

KYK öğrencilerinden kardeş okula kitap desteği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 16:23

KYK öğrencilerinden kardeş okula kitap desteği

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ, (Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi'nde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrenciler, kardeş okul projesi kapsamında Bahçedere Köyü İlkokulunu ziyaret etti.

Yurt müdürü Özcan Beşkardeş’in öncülüğünde, Bahçedere Köyü İlkokulunu ziyaret eden öğrenciler, örnek bir davranış sergileyerek burada eğitim gören çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi. Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu müdürü Özcan Beşkardeş, milli ve manevi duyguların gelişmesi adına bu tür etkinlikler düzenlediklerini söyleyerek şöyle konuştu:

"Eğitim öğretimin başlaması ile birlikte yurt öğrencilerimizle birlikte bazı programlar gerçekleştirdik. Bu kapsamda Bahçedere Köyü İlkokulunu kardeş okul projesi adı altında ziyaret ettik. Yurt olarak​ öğrencilerimizin farkındalığı arttırmak ve ziyaret ettiğimiz öğrencileri üniversiteye özendirmek ve ufuklarını açmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Aynı zamanda yurtta kalan öğrencilerimizin milli ve manevi duygularını geliştirmek ve muhabbeti artırma adına yurt müdürlüğü olarak böylesine faaliyetlerimiz devam edecek"

Bahçedere Köyü İlkokulu müdürü Selim Eren ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, "KYK müdürümüz Özcan Beşkardeş öncülüğünde yurt personel ve öğrencilerinin yapmış olduğu ziyaret okulumuz öğrencileri açısından eğitici ve öğretici olduğu kadar eğlenceli ve samimi bir havada geçmiştir. Bu ziyaretleri sayesinde okulumuz öğrencileri ile KYK öğrencileri arasında gönül bağı oluşması sağlandı." dedi. 
Program sonunda Bahçedere Köyü İlkokulu ve KYK öğrencileri türküler söyleyerek birlikte eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!