Kuzey KHB Mali ve İdari hizmetler başkanları uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Kuzey KHB Mali ve İdari hizmetler başkanları uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 12:00

İZMİR Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Namık Kemal Kubat ve Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Bircan, Ocak 2015'ten beri süren 2.5 yıllık görev sürelerini tamamlamalarının ardından Genel Sekreterlik'te düzenlenen plaket töreni ile uğurlandı.

Haberin Devamı

Törene Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Mehmet Özkan, Mali Hizmetler Başkanı Erol Öztürk ve Genel Sekreterlik çalışanları katıldı. Yaptıkları çalışmalarından dolayı Başkanlara teşekkür ederek plaket takdim eden İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç "Makamlar baki değil. Bizlerde görev sürelerimizi doldurduğumuzda farklı alanlarda halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Görev süreleri boyunca yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür eder, yeni çalışma hayatlarında başarılar dilerim" dedi

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı olarak görev süresini tamamlayan Dr. Namık Kemal Kubat, "Öncelikle birebir çalıştığımız arkadaşlarım olmak üzere tüm Genel Sekreterlik çalışanlarına emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Belki başka bir görevde tekrar birlikte çalışma fırsatı buluruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı olarak görev süresini tamamlayan Mustafa Bircan ise "Burada çalıştığım süre boyunca çalışma arkadaşlarımla ağabey-kardeş gibi olduk. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Bircan’ın görevini teslim ettiği yeni Mali Hizmetler Başkanı Erol Öztürk ise "Çalışmaya başladığım 1 hafta boyunca duyduklarımdan Mustafa Bey'in gerçekten çok sevilen ve çok güzel işlere imza atarak iz bırakan bir isim olduğunu anladım. Ben de bu görevi layıkıyla yapmak için çalışacağım. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!