Kuveytli ortakla Başiskele'ye konut yatırımı

Güncelleme Tarihi:

Kuveytli ortakla Başiskeleye konut yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 15:07

Kuveytli ortakla Başiskele'ye konut yatırımı

Haberin Devamı

Çağla DAŞCI/BAŞİSKELE (Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Başiskele İlçesi'nde, Kain İnşaat ile Maykon Mimarlık, Kuveytli ortakları Mohammet Albedevi ile 151 daire ve 10 villadan oluşan konut projesi yapıyor. Yuvacık Barajı'nın yakınındaki konut projesinin sonbaharda tamamlanması hedefleniyor.

Kain İnşaat ve Maykon Mimarlık, Kuveytli inşaatçı Mohammed Albedevi ortaklığında Başiskele Yuvacık Paşadağ'da 151 daire ve 10 villadan oluşan konut projesini yapıyor. Manar Yuvacık projesi 21 bin metrekarelik alan üzerinde yapılırken, 9 farklı daire tipi bulunuyor. Geçen yıl Nisan ayında başlanan projede konutların sonbaharda tamamlanması hedefleniyor. Proje Koordinatörü Cem Karaduman, Maykon İnşaat sahibi Tahsin Karaosmanoğlu ve Kuveytli inşaatçı Mohammed Albedevi projeyle ilgili açıklama yaptı.

Cem Karaduman projenin yüzde 60'ının tamamlandığı belirterek, "151 adet daire, 10 adet de villadan oluşan bir proje var. Yeri seçerken Yuvacık'ın en tepesindeki bir bölgeyi seçtik. Sapanca Gölü, Yuvacık Barajı, Kartepe'yi ve oradaki sıradağları gören bir yer. Ayrıca evlerin çoğu da İzmit Körfezi manzarasına sahip. Burası Kocaeli'nin havası en temiz bölgesinden birisi. 4+1 hamamlı villadan 2+1 daireye kadar seçeneklerimiz mevcut. İçinde üstü açılabilen yarı olimpik yüzme havuzu, fitness, SPA, kafeteryası, çocuk oyun alanları olan bir proje. Projenin önümüzdeki sonbaharda tamamlamayı düşünüyoruz" dedi.

Mohammed Albedevi ise projenin gerçekleştiği alanın yaşam anlamında çok güzel olduğunu söyledi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!