Kütüphanede Çağdaş Sanat Atölyesi

Güncelleme Tarihi:

Kütüphanede Çağdaş Sanat Atölyesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 15:19

Kütüphanede Çağdaş Sanat Atölyesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da interaktif hizmet veren tek kütüphane olan Büyükşehir Belediyesi Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde Çağdaş Sanat Atölyesi açıldı. 5-14 yaş arası öğrenciler, atölyede yeteneklerine göre resim, origami, tasarım gibi sanatsal faaliyetlere katılabilecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Doğan Hızlan Kütüphanesi, öğrencileri sanatsal etkinliklerle buluşturmak üzere Çağdaş Sanat Atölyesi'ni faaliyete geçirdi. 5-14 yaş arası öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda sanat konusunda farkındalık yaratarak aktif katılımlarını hedefleyen programda, resim, origami, tasarım ve sanatın öyküsü gibi etkinlikler yer alıyor. Ücretsiz gerçekleşen Çağdaş Sanat Atölyesi etkinliklerine Doğan Hızlan Kütüphanesi 0 242 238 52 70 numaralı telefondan randevu alınarak katılım sağlanıyor.
SERTİFİKA VERİLECEK
Doğan Hızlan Kütüphanesi'nde Çağdaş Sanat Atölyesi etkinlikleri her cumartesi saat 11.00-12.00 ve 13.00-14.00 saatlerinde gerçekleştiriliyor. 15 kişilik grupların 1 ay sürecek faaliyetleri sonunda öğrencilerin ortaya çıkardığı ürünler yılsonu sergisinde sergilenecek. Programda yer alan öğrencilere, çeşitli hediyelerin yanı sıra katılım sertifikası da verilecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!