Kutsal Yolculuk’ta İstanbul molası

1984’te Pakistan’daki bir mülteci kampında çektiği, National Geographic dergisinin de kapağına taşıdığı ‘Afgan kızı’ fotoğrafıyla ünlenen Steve McCurry, ‘Kutsal Yolculuk’ sergisinin açılışı için İstanbul’a geldi. 16 Ekim’e kadar Topkapı Sarayı Darphane-i Amire’de ziyaret edilebilecek olan serginin açılışına katılanlar arasında Hürriyet Gazetesi Görsel Danışmanı Reha Erdoğan da vardı. Erdoğan, McCurry’yle tanışmaktan onur duyduğunu belirtti.

Torun için sabırsızlanıyor

Geçtiğimiz yıllarda eşi Nail Keçili’den resmen boşanan, ancak daha sonra onunla yeniden bir araya gelip aynı evi paylaşmaya başlayan Nilgün Keçili, artık kendini işlerine verdi. Akmerkez’in içinde Nazlım adlı bir çiçekçi açan Keçili, işten arta kalan zamanlarda da soluğu kızı Nazlı’nın yanında alıyor. Duyduğuma göre kızıyla sohbetlerinin ana konusu da torun hasretiymiş! Nilgün Hanım, Önder Öztarhan’la mutlu bir evliliği olan kızına artık torununu kucağına almak için sabırsızlandığını tekrarlayıp duruyormuş.

Feraye’nin zaferi

Tüm Türkiye’nin Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun evliliğini bitiren kadın olarak tanıdığı Feraye Tanyolaç, hakkında çıkan haberlere kulaklarını tıkadı. Hayatına eskisi gibi devam eden Tanyolaç, tutkunu olduğu golf sporuyla da stresten arınmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde kendini Saus Marez 100. Yıl Turnuvası’nın yapıldığı İstanbul Golf Kulübü’nde gösterdi. İki günlük turnuvanın sonunda Bayanlar B Kategorisi’nde birinciliği kazanan Feraye Tanyolaç, ödülünü Mustafa Koç’un elinden aldı.

İnzivaya çekildi

Zerrin Bilimer, bir zamanlar İstanbul Atlı Spor Kulübü’nün en sağlam müdavimlerindendi. Binicilik sporuna gönül veren Bilimer, ilerleyen yıllarla birlikte kulüpten de at sevdasından da uzaklaştı. Davetlerde bile eskisi kadar sık görünmeyen Zerrin Hanım, tam anlamıyla inzivaya çekildi. Eşi Geray Bilimer’le sadece çok özel dost davetlerinde boy gösteren Zerrin Bilimer’e birkaç gün önce rastladım. Gözlerden uzak kalsa da kendini bırakmamış, formunu korumayı başarmıştı.

Davetlerin demirbaşı

Semra Özal, davetlerin, açılışların olmazsa olmaz isimlerinden... Çevresi öylesine geniş ki, biri davet etmese bir başkası mutlaka çağırıyor onu... Kimi zaman nikah şahidi kimi zaman davetli olarak karşıma çıkan Özal, geçtiğimiz gece de The Ritz Carlton Oteli’ndeki Göksel Sunter-Eylül Deniz çiftinin düğününde onur konuğuydu. Neşeli tavırları ve esprileriyle çevresindeki herkesi keyiflendiren Semra Hanım, otantik kıyafetiyle de dikkat çekti.
Yazarın Tüm Yazıları