Kutluay çifti Beckham’lar gibi soyunur mu

Dünyanın en şahane projelendirilmiş çifti David-Victoria Beckham’ın W Dergisi’ne verdiği pozlardan bazılarını Kelebek’te görmüşsünüzdür.

Olmadı, gazetemizin internet sitesine göz atın. Orada çiftin Steven Klein’a çektirdiği bu müthiş erotik pozlar yer alıyor boy boy. Klein’ın tarzına bayıldığım için -her ne kadar bu çifte gıcık olsam da- fotoğrafları çok beğendim.

Klein daha önce yine aynı dergi için Brad Pitt- Angelina Jolie çiftini çekmişti.

O fotoğraflarda ünlü ikili, 60’ların ideal Amerikan ailesini canlandırıyordu, çoluklu çocuklu... Hem muhazakar hem de seksiydiler rol icabı.

Beckham çifti ise bu fotoğraflarda sado-mazo oyunlar oynadıkları her hallerinden belli seksi karı koca olmuş. Klein yine döktürmüş yani...

Bu arada, "bizde kim böyle pozlar verebilir?" diye düşündüm.

Aklıma Beckham çiftine benzer tek bir yerli çift geldi: Tabii ki Kutluaylar. Yani Demet ve İbo. Fotoğraflarını da (hayır Nihat Odabaşı değil) Cemil Ağacıkoğlu çekebilirdi diye düşünüyorum. Hayal etmekten kim ölmüş?

Ajda’yla kumsalda

Yer: Kıbrıs’ta yeni açılan Kaya Artemis Oteli’nin kumsalı.Zaman: Hafta sonu, akşamüstü saatleri... Ajda Pekkan bıkmadan usanmadan her kanalın/gazetenin magazin muhabirine ayrı ayrı röportaj veriyor, poz veriyor. Onlar mutlu olsun diye uğraşıyor. Doğrusu magazinci arkadaşlar da şaşkın. Belli ki alışmamışlar böyle bir şeye. Ajda her biriyle dertleşip "arkadaş" oldukça eminim daha da artıyor "nasıl yani?" fısıltıları, içten içe.

İtiraf ediyorum, bu seyahat sayesinde Ajda Pekkan’ı daha yakından tanıdım.

Onun çocuksu, uçuk kaçık, çok enerjik, müzikle dopdolu dünyasının içine daldım.

Mesela bir akşam yemek yerken neler söylemedi ki Ajda?

Meğer R&B’ye bayılıyormuş, bu tarzın her yeni çıkan hitini özenle takip ediyormuş.

Oysa R&B’den uzun bir süre nefret etmiş. Yurtdışına her çıktığında karşısına çıkan bu müzik türü önceleri hoşuna gitmemiş. Ama sonra sevmeye başlamış.

"Şu an tek dinlediğim R&B" diyecek kadar üstelik...

Nitekim 6 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava’da vereceği konserde "Haykıracak Nefesim" şarkısını R&B tarzında söyleme niyeti var.

Unutmadan hatırlatmalı: Açıkhava konseri benim daha önce yazdığım "Ajda diskoda" konseptinde cereyan edecek ya... Ajda’nın klasikleşmiş bazı yabancı şarkıları bu konserdeki repertuvara özellikle aldığını belirteyim: We Are Family, Life is Life ve Fame gibi.

Söylemeye gerek var mı, hepsi de şahane hitler.

Kendi adıma merakla bekliyorum bu şarkıları.

VAR MI FASIL YAPAN YER

Ve bilmediğiniz bir şey daha:

Ajda Pekkan için konser vermek ilk başlarda "iğne olmak gibi" bir şeymiş.

Çok sonradan alışmış konser performansına...

Daldan dala atlıyorum, şimdi bir başka dal daha: Geçenlerde bir yazıda "Ajda keşke konserlerinde popla beraber alaturka söylemese" demiştim ya, bu tesbit üzerine de sık sık konuştu süperstar. Ne olursa olsun alaturka söylemeyi çok sevdiğinin altını çizdi.

Hatta gazino döneminin fasıllarını çok özlediğini anlattı.

"Var mı İstanbul’da şöyle adamakıllı fasıl yapan bir yer?" diye sorunca aniden, benim aklıma Galatasaray’daki Garibaldi geldi. Kışın gittiğimde orada çok iyi bir fasıl grubu vardı çünkü.

Konser sırasında da başta "Çile Bülbülüm" olmak üzere birkaç tane alaturka şakıdı tabii.

Bir ara bu şarkılardan birini söylemeden evvel bana dönüp "Senden çocuk yapmak istiyorum" deyiverdi! Öylece kaldım, ben çocuk doğurmuş kadar oldum yani...

Ajda bu, insanı her daim şaşırtıyor, diri tutuyor. Bu kez de öyle oldu işte...
Yazarın Tüm Yazıları