Kutlamalara ara verildi

Güncelleme Tarihi:

Kutlamalara ara verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 00:00

Hakkari Çukurca’da yapılan terör saldırı ve Pazar günü Van’da meydana gelen dep-rem, tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Ülke genelinde birçok program olaylar nedeniyle iptal edildi. Başkentte de, çok sayıda konser, resepsiyon ve davet iptal edildi yada ileri bir tarihe ertelendi.

Haberin Devamı

Mısır Büyükelçiliği, 26 Ekim’de düzenlenmesi planlanan milli gün resepsiyonunu yaşanan olaylar nedeniyle iptal etti. Elçilikten yapılan açıklamada, terör saldırıları kınanırken, Van depremi sonrası duyulan üzüntü dile getirildi. Fas Büyükelçiliği tarafından düzenlenecek olan defile de, yine aynı sebeplerden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Geçtiğimiz hafta sonu Jolly Joker’de yapılması planlanan Nilüfer ve Manga konserleri iptal edildi. Bu gece Mesa Salata’daki Gülşen konseri de, terör ve deprem nedeniyle ertelendi. Gülşen, yaşanan olaylardan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde Ankaralı dinleyicileriyle buluşacağını söyledi. Tepe Prime’ın içinde bulunan Hayal Kahvesi de, geçen hafta yapılması planlanan Dolapdere Big Gang konserini, bu akşama erteledi. Konser, bu gece saat 23.00’de başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!