Kutlamalar 15 Temmuz’u gölgelemesin

Güncelleme Tarihi:

Kutlamalar 15 Temmuz’u gölgelemesin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 22:43

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıldönümü hazırlıklarını yapan parti kurmaylarına, “Kısa süre önce 15 Temmuz şehitlerini andık, görkemli bir tören oldu. Kuruluş yıldönümü kutlamaları, 15 Temmuz’u gölgede bırakmasın” dedi. 6 bin kişinin katılımı planlanan törende partinin kuruluşundan bu yana görev alan tüm il, ilçe, belediye başkanları ile eski milletvekilleri ve bakanlar da bulunacak.

Haberin Devamı

Erdoğan’ın uyarısının ardından hazırlıkları yapan parti kurmayları, kutlamalarda halkın katılımının sağlanmasının dışında partinin 16 yıllık yolculuğunu anlatan üç program planladıklarını anlattılar. Bir fotoğraf sergisi açılacak. Bu sergide, partinin önemli dönüm noktalarını anlatan ilginç kareler olacak. İkinci sergide ise AK Parti hakkında yazılan tüm kitaplar ile partinin çıkardığı tüm yayınlar sergilenecek ve satışa sunulacak.

Yıldönümü kutlamalarında yapılacak üçüncü faaliyet ise film gösterimi olacak. Filmde AK Parti’nin kuruluşu, iktidara gelişi, kapatma davası, MİT krizi ve 15 Temmuz’a kadar önemli olaylarla 16 yıllık tarihçesi anlatılacak. Bu süreçte yapılan yatırımlar, gerçekleştirilen projeler de filmin icraatların anlatıldığı bölümünü oluşturacak. Törende Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım konuşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!