Kütahyalılar festivalde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kütahyalılar festivalde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 13:53

Kütahyalılar festivalde buluştu

Haberin Devamı

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)- İNEGÖL Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen “Kütahyalılar Festivali” coşkuyla gerçekleştirildi.

Gecede konuşan İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Başkanı Mehmet Sargın, “Programa katılanlara çok teşekkür ediyorum. Bu yıl programımızın 10.’sunu gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar çalışmalarımızda yanımızda olan ve bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Kütahya, Domaniç ve İnegöl tarihten bu güne birlik ve beraberlik içerisinde yaşamış kardeş şehirlerdir. Zor günlerden geçen ülkemiz için bir ve beraber olarak bütün şekilde dimdik duracağız. Programımıza katılan sanatçılarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Kültürümüzü gençlerimize öğretmeyi ve geleneksel olarak hayata geçirdiğimiz bu festivalimizi önümüzdeki yıllarda da yine aynı duygularla hayata geçirmeyi umut ediyoruz” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in konuşmanın ardından Milletvekili Şahin ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kendi resminin bulunduğu çini hediye edildi. Mahalli sanatçılar Tuğba Ger, Menteşeli Cengiz, Emel Örgüm, Osman Demiröz, Serkan & Furkan Akyel, Emre Engin, Latif Çakır, Ziya Güldür sahne alarak birbirinden güzel türküler geceye katılanları coşturdular. Festival folklor ekibi gösterisiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!