"Kusura bakmayın..."

Güncelleme Tarihi:

Kusura bakmayın...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 09:46

Bu sezon Spor Toto Türkiye Kupası, Eurochallenge Kupası ve son olarak 37 yıl aradan sonra Beko Basketbol Ligi Kupası'nı müzesine götürerek tarih yazan Beşiktaş Milangaz, takımın sponsorluğunu yapan Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören ile dün akşam gerçekleşen yemekte bir araya geldiler.

Haberin Devamı

Kemer Golf Country Club'da gerçekleşen organizasyonda Erdoğan Demirören'in yanı sıra, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Siyah Beyazlı Kulübün Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, kulübün eski basketbol şube sorumlusu Şeref Yalçın da yer aldı.

Teknik kadro ve oyuncuların hazır bulunduğu yemek öncesi Erdoğan Demirören, kazanılan kupalar ve takım ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. Eski Beşiktaş Başkanı ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de oyuncuları tek tek tebrik ederken, babası Erdoğan Demirören, Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, takımın baş antrenörü Ergin Ataman ile birlikte oyuncuların imzalı forması ve kazanılan kupalar önünüde basın mensuplarına poz verdi.

Yemek öncesi basın mensuplarına açıklamalar yapan Erdoğan Demirören, "Bize bu güzel anları yaşattıkları için başta oğlum olmak üzere bütün Demirören ailesi adına hepinize sonsuz teşekkür ediyorum" dedikten sonra "Kadehimi Beşiktaş camiası için kaldırıyorum" dedi.

Haberin Devamı

"BİZ SONUÇ OLARAK SPONSORUZ. ONLAR ALINLARININ TERİ İLE BU GÜZEL KUPAYI BEŞİKTAŞ CAMİASINA ARMAĞAN ETTİLER"

Erdoğan Demirören, şöyle devam etti:

"Beşiktaş camiası 37 sene sonra böyle bir şerefe nail olduğu için çok mutlyum. Bu şerefi bize kazandıran başta antrenörmüz ve tüm oyuncularımıza sonsuz teşekkür ederim. Biz sonuç olarak sponsoruz. Onlar alınlarının teri ile bu güzel kupayı Beşiktaş camiasına armağan ettiler. Bizim ticari alanlarımız farklı. Biz kendi işlerimiz ile uğraşıyoruz. Onlar da kendi işlerini en iyi şekilde yaptıkları için ve bize bu güzel anları yaşattıkları için başta oğlum olmak üzere bütün Demirören ailesi adına hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum ve kadehimi Beşiktaş camiası için kaldırıyorum."

"YENİ SEZONDA SPONSORLUĞUN DEVAMI İÇİN DAHA ARAMIZDA GÖRÜŞECEĞİZ. BUGÜN DAHA 24 SAAT GEÇMEDİ"

Erdoğan Demirören yeni sezonda sponsorluk anlaşmasının devam edip etmeyeceği sorusuna ise şu cevabı verdi;

"İnşallah... Bu başarıya alıştık artık. Ancak kusura bakmayın. Daha aramızda görüşeceğiz. Bugün daha 24 saat geçmedi."

Haberin Devamı

"BAŞBAKANIMIZ ÜÇ-ÜÇ DİYOR. BİZ DE SÖZÜNÜ DİNLEDİK"

Erdoğan Demirören bir gazetecinin, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Durmak yok yola devam sözünü" hatırlatması üzerine esprili olarak, "Doğrudur ama Başbakanımız o sözü çocuk sayısı için söylüyor. Başbakanımız üç-üç diyor. Biz de sözünü dinledik" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!