Kuşadası'ndaki 7 dönümlük arazi yeşil alan olacak

Güncelleme Tarihi:

Kuşadasındaki 7 dönümlük arazi yeşil alan olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 16:40

Kuşadası'ndaki 7 dönümlük arazi yeşil alan olacak

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesine bağlı Karaova Mahallesi'ndeki, Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 dönümlük arazinin yeşil alan ve parka dönüştürülmesi için temizlik çalışmalarına başlandı.

Karaova Mahallesi sakinleri, mahallerindeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 dönümlük arazinin yeşil alan olarak değerlendirilmesi için bir süre önce dilekçe verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi, mahalleliden gelen bu talebi olumlu bulup, söz konusu arazinin yeşil alana dönüştürülmesi için temizlik çalışmalarına başladı. Projelendirme yapılıp, kısa sürede söz konusu arazide yapılacak yeşil alan ve parkın hizmete açılacağı bildirildi.

Yeşil alana dönüştürülecek arazide inceleme yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz, "Vatandaşlarımız bu arazinin yeşil alan olmasını istediler. Konuyu ilettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, talebin hemen yerine getirilmesini istedi. Bizler de vatandaşlarımızın isteğine göre burayı yeşil alan yapmak üzere çalışmalarımıza başladık" dedi.

Aydın'ı vatandaşlarla birlikte el ele yönettiklerini söyleyen CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşıyoruz. Vatandaşımız ister, biz de yaparız. Kuşadası'nda yaşayan vatandaşlarımızın istediği gibi bir parkı buraya yapacağız ve onların faydalanmalarını sağlayacağız. Yeşil alan istemek halkımızın en doğal hakkı ve bunu yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Kuşadalılar'ın yapacak olduğumuz parkta mutlu zaman geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!