Kuşadası'nda Uluslararası Film Festivali düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Kuşadasında Uluslararası  Film Festivali düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 11:31

Haberin Devamı

AYDIN (AA) - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Uluslararası Kuşadası Film Festivali" düzenlenecek.

Kuşadası Belediyesi tarafından 22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Kuşadası Film Festivali için başvuruların 27 Şubat-20 Mart tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Film Festivali'nin Koordinatörü Çiğdem Suyolcu, yaptığı açıklamada, jüri başkanlığını yönetmen İsmail Güneş'in yürüteceği festivalde jürinin de Sami Dündar, Feza Çaldıran, Güner Özkul, Aydın Bağardı ve İrem Altuğ'dan oluşacağını belirtti.

Yarışmanın 3 kategoride olacağını anlatan Suyolcu, şunları kaydetti:

"Başvurular sonunda Ulusal uzun metraj kategorisinde seçilip, yarışmaya katılmaya hak kazanan 10 film 19-23 Nisan tarihleri arasında 5 gün süreyle Kuşadası'ndaki salonlarda sinemaseverler için gösterime sunulacak.
Kuşadası’nın daha etkin tanıtımının marka haline gelecek uluslararası etkinliklerle sağlanabileceğini düşünüyoruz. Dünyanın Kuşadası'nı konuşmasını samimiyetle istiyorsak bunun yollarının en önemlilerinden biri başta sinema olmak üzere sanatın tüm diğer dallarıdır. Dilerim ki düzenleyeceğimiz bu festival, hem sektöre hem de Kuşadası’na katkı sağlama hedefine ulaştırır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!