Kuşadası'nda taşeron işçiler Başkan Kayalı'yla yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kuşadasında taşeron işçiler Başkan Kayalıyla yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 18:37

Kuşadası'nda taşeron işçiler Başkan Kayalı'yla yemekte buluştu

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası Belediye Başkanı CHP'li Özen Kayalı, kurumda çalışan taşeron işçilerce düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Kuşadası Hilton Otel'de düzenlenen dayanışma yemeğe CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan yardımcıları Tufan Asrav, Ayşe Şerifoğlu, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman, Kuşadası Belediye Meclis üyeleri Levent Öğren, Hakan Turan, İlhan Aygüneş, Zekeriya Tünk, Cem Arslan ve Ferah Sürekçi katıldı. Başkan Kayalı, Kuşadası Belediyesi'nin farklı birimlerinde görev yapan taşeron işçilerin bir araya geldiği yemekte, masaları tek tek dolaşarak işçiler ile sohbet etti.

Dayanışma yemeğini organize eden Kuşadası Belediyesi Kademe Amirliği çalışanı Hakan Birinci, işçiler arasında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının gelişmesi için böylesi bir buluşma organize ettiklerini belirterek, "Bu tür etkinliklerin, yönetimimiz ile işçiler arasındaki gönül köprülerini sağlamlaştıracağı kanaatindeyim. İçinden geçtiğimiz zor günlerde birlik ve dayanışmamızın sıkı bağlar üzerinde kurulmasını temenni ediyorum. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kayalı ise tüm belediye çalışanlarına gösterdikleri özveri için teşekkür ederek, "Siz değerli işçi arkadaşlarımla böylesi güzel bir organizasyonda bir araya gelmiş olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu yemeği organize eden ve emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!