Kuruyemiş kralına kayyum atandı

Güncelleme Tarihi:

Kuruyemiş kralına kayyum atandı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 01, 2017 10:09

İZMİR merkezli Recep Can Kuruyemiş’e kayyum ataması yapıldı. Sulh Ceza Hakimliği kararı sonrası yapılan atama sonrası şirketin denetimi TMSF’ye geçti. Yarım asra yakın geçmişi olan şirket, Türkiye kuruyemiş sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Recep Can KuruyemiÅŸ Tarım ve Gıda Ãœrünleri San. ve Tic. Limited ÅŸirketi ve Recep Can- Bitkisel Dermo Kozmetik Ãœrünler Ticaret unvanlı iki ÅŸirketin de devri ile TMSF bünyesindeki ÅŸirket sayısı 950’yi buldu. Anılan iki ÅŸirkete kayyum ataması, ÅŸirket sahipleri hakkında yürütülen  FETÖ soruÅŸturması kapsamında yapıldı.Â

Kuruyemiş kralına kayyum atandı

YARIM ASIR ÖNCE KURULDU

Kayyum ataması yapılan Recep Can Kuruyemiş, İzmir merkezli bir şirket. Şirketin temeli 1975 yılında Recep Can ve kardeşleri tarafından atılmıştı. İzmir’de çeşitli şubeleri de olan Recep Can Kuruyemiş bünyesinde İzmir Torbalı’da bulunan büyük bir kuruyemiş işleme ve paketleme fabrikası da bulunuyor.

Haberin Devamı

Kuruyemiş kralına kayyum atandı

YUNANİSTAN'A KAÇTI İDDİASI

Bu arada, şirketin kurucusu Recep Can’ın ise darbe girişimi sonrası yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçtığı iddiası gündeme gelmişti.

 

SON 24 SAATTE YAÅžANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!