Kurumlararası futbolda gruptan namağlup lider çıktılar 

Güncelleme Tarihi:

Kurumlararası futbolda gruptan namağlup lider çıktılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 14:24

Kurumlararası futbolda gruptan namağlup lider çıktılar 

Haberin Devamı

Hasan POLAT / KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce kurumlar arası iletişimi güçlendirmek için düzenlenen Kamu Futbol Turnuvası'nda Kahramankazan Belediyesi rüzgarı esti. Oynadığı 5 maçtan 4'ünü kazanıp, birinde ise berabere kalan Kahramankazan Belediyesi, grubunu namağlup ve lider olarak tamamlayarak bir üst tura çıkmayı başardı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Kamu Futbol Turnuvası, tüm hızıyla sürüyor. Çeşitli kurumlardan 86 takımın mücadele ettiği turnuvaya Kahramankazan Belediyesi takımı damgasını vurdu. 8'inci grupta mücadele eden Kahramankazan Belediyesi rakipleriyle oynadığı 5 maç sonunda grubunu lider olarak tamamlayarak bir üst tura çıkmayı başardı. EGO, ASKİ, Hazine Müsteşarlığı, Türk Patent Enstitüsü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı takımları ile aynı grupta yer alan Kahramankazan Belediyesi, oynadığı 5 maçtan dördünü kazanırken, birinde ise berabere kaldı. Kahramankazan Belediyesi böylece grubunu namağlup olarak tamamladı. Kahramankazan Belediyesi turnuvada oynadığı futbolla göz doldururken, şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor.
Tüm takımlara başarılar
Kahramankazan Belediye Başkan Lokman Ertürk de, kamu futbol turnuvasında mücadele eden takımlarını maçlarında yalnız bırakmıyor. Başkan Ertürk, "Arkadaşlarımızın oluşturduğu takımımız güzel bir sonuçla namağlup ve lider olarak grubunu tamamladı. Ben kendilerinden umutluyum ve başarılar diliyorum. Tabi burada böylesine anlamlı bir turnuvayı düzenleyen il müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum. Sporun dostluk ve barış olduğunu unutmadan mücadele takımımıza ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!