Kurumlararası futbol turnuvası sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Kurumlararası futbol turnuvası sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 12:37

Kurumlararası futbol turnuvası sona erdi

Haberin Devamı

NİĞDE Belediyesi'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği ve ismini Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası olarak değiştirdiği kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında yapılan futbol turnuvası sona erdi. 1970 Tyana Futbol Takımı final maçını kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan verdi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kupa töreni öncesinde yaptığı konuşmada turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti.
Niğdelilerin spora olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyleyen Başkan Akdoğan, "Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İlimizin sosyal ve kültürel noktadaki gelişiminde insanımızın sporu ve futbolu seviyor ve sevdiriyor olması önemli bir etken. Yaklaşık 30 takımın katıldığı turnuvada her takım benim gönlümde birinci ama bu bir müsabaka sonuçta 1'nci, 2'nci ve 3'ncüsü olacak. Ayrıca turnuva centilmence bir karşılaşma oldu. Bu bakımdan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum'' dedi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, turnuvada dereceye giren futbol takımları ve yöneticileriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Uğur MART/NİĞDE,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!