Kuruldan Vali Tutulmaz'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kuruldan Vali Tutulmaza ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 14:41

Kuruldan Vali Tutulmaz'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti.

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla Vali Yardımcısı Adem Uslu ve Hukuk İşleri Şube Müdürü Mehmet Özşahin öncülüğünde Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu, Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz, kurul üyelerinin Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutlayarak, yaptıkları çalışmalar ve en çok hangi konularda şikayet aldıklarını sordu. İnsan Hakları Kurulunun önemine değinen Vali Tutulmaz, kurulun vatandaş tarafından daha iyi bilinmesi için farkındalık oluşturulması gerektiğini belirtti.

En çok hangi konularda şikayet aldıkları hakkında bilgiler aktaran Vali Yardımcısı Adem Uslu, şikayetlerin giderilmesi için ne gibi çalışmalar yaptıkları ile aylık ne kadar şikayet alındığı gibi konularda Vali Mustafa Tutulmaz'a bilgiler aktardı.

Kurulun etkin bir şekilde çalışması ve etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini belirten Vali Tutulmaz, insan haklarının daha iyi hale getirilmesi için gereken ilgi ve özenin gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!