Kuru saçlarda doğal kınalardan yararlanın

Merhabalar, ben yazılarınızı yeni yeni takip etmeye başladım.

Saçlarımla ilgili sorunumu içime sindiremiyorum. Saçlarım ince telli sayılabilir ama önceden bu kadar ince telli değildi. Şimdi duştan sonra kabarıyor ve tel tel ayrı yerlere yöneliyor. Ve çok kuru! Bilmiyorum ne oldu, çünkü önceden belime kadar uzanan, çok sağlıklı ve parlak saçlarım vardı. Birden bire böyle değişmeleri beni şaşırtıyor. Zeytin yağı, kozmetik ürünler denedim. Hiçbir şey sonuç vermiyor. Burcu Akay

YÜZÜNÜZÜ SODA İLE YIKAYIN

Selamlar, ben Almanya'dan size yazıyorum. Yüzümdeki siyah noktaların giderilmesi için ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Banu Z.

Almanya'ya sevgilerimi yolluyorum. Bir çorba kaşığı mısır unu, eşit miktarda ıslatılmış kil ve ucuz kıremi, suyla karıştırın. Yüzünüze sürün. 5 dakika sonra yavaşça ovarak, bu maskeyi çıkarın. Ve yüzünüzü sodayla yıkayın.


GÖĞÜSLERE GÜL YAĞLI LİMON SULU MASAJ

Benim sorunum, emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüslerimin küçülüp, sarkması göğüs uçlarımın büzülmeleri. Görüntüleri gerçekten de çok kötü. Bir de benim bacak aralarımda ve koltuk altımda kararmalar var. Arzu C.

Ökse otunu 5 dakika kaynatıp demleyin. Göğüslere kompres yapın. Bir çorba kaşığı bebe yağını, bir limon suyu, bir tatlı kaşığı gül yağı ile karıştırın ve göğüslerinize masaj yapın. Kararan bölgelere haftada bir gün tuzlu su sürün, 30 dakika bekleyin, kese olun. Ardından limon suyuyla ovun. Her gün bebe pudrası serpin.
Yazarın Tüm Yazıları