Kurtuluş konseri

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 84. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Nilüfer sahneye çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde AKP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katılması nedeniyle Vali Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve protokol resepsiyona katılamadı.

AKŞAM GEZMESİ

Üç gün önce eşi Cem Özer’in 48. doğum günü için sürpriz bir parti düzenleyen Nurgül Yeşilçay, önceki gece eşiyle birlikte Bebek sahilinde yaptığı motosiklet gezisi sırasında objektiflere yansıdı. Özer’in motoruyla sahilde tur atan çift, Bebek’in akşam saatlerine has trafiğine takıldı. Çift, gazetecilerin önünden geçerken el salladı.

Işitmeyen çocuk kalmasın

"Dünya İşitebilsin Diye" kampanyası ile 2000 yılından beri yaklaşık 155 bin kişiye işitme cihazı hediye eden Starkey İşitme Vakfı’nın, projeye destek toplamak amacıyla gerçekleştirdiği galaların Türkiye ayağı önceki akşam, İstanbul Swissotel’de yapıldı. NBA liginden Minnesota Timberwolves ile Kanada Starkey, 400 bin dolar bağışta bulunarak "Türkiye’de İşitmeyen Çocuk Kalmasın" sloganı ile yola çıkan ve sosyal güvencesi bulunmayan işitme problemli 1000 çocuğa cihaz alınmasını sağladı. Starkey İşitme Vakfı Başkanı Bill Austin, Vakfın Türkiye Genel Müdürü Emin Örnek ve Onursal Başkanı Filiz Akın’ın ev sahipliği yaptığı galada Uğur Antik tarafından mini bir müzayede yapıldı. Müzayededen elde edilen 100 bin dolar da vakfın projesine aktarıldı.

Fizyoterapistleri aynı

Ata Demirer ve Mirkelam, geçtiğimiz hafta sonu Nişantaşı’ndaki Buz Bar’daydı. Gece kulübünü önce terk eden Demirer soruları cevaplamazken Mirkelam ise basın mensupları ile sohbet etti. Ata Demirer ile fizyoterapistlerinin aynı olduğunu söyleyen Mirkelam, fizyoterapistlerinin kızının doğum gününden çıkıp birlikte Buz Bar’a geldiklerini söyledi. Mirkelam, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna son albümündeki şarkısının sözleriyle cevap verdi. "Yediğimiz elma değil ayva" diyerek aşk hayatının kötü gittiğini ima eden Mirkelam, hayatında ciddi bir ilişkisi olmadığını söyleyerek evinin yolunu tutu.

İrem’e kardeş istiyoruz

Demet-İbrahim Kutluay çifti, Gillette’in yeni tıraş bıçağı Gillette Fusion’ı Cebit Teknoloji Fuarı’nda tanıttı. Basın toplantısı yapan ikili, bebekleri İrem’e kardeş yapmak istediklerini söyledi. Demet Kutluay, "Bütün ilgi İrem’in üzerinde. Bunu paylaşmayı öğrenmesi için en iyi yol bir kardeş" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları