Kurtulmuş: Katar krizi sunidir, çözümü daha kolay olur (2)

Güncelleme Tarihi:

Kurtulmuş: Katar krizi sunidir, çözümü daha kolay olur (2)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 22:07

Kurtulmuş: Katar krizi sunidir, çözümü daha kolay olur (2)

Haberin Devamı

'BUNLAR HİÇBİR ŞEKİLDE GÜN YÜZÜ GÖRMEYECEKLER'
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen iftara katıldı. Burada konuşan Kurtulmuş, FETÖ'cülerin mahkemelerde hesap vermeye başladığını, hukuk içinde hesabının sorulacağını belirterek şunları söyledi:
"Şehitlerimizi, kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Gazilerimizi unutmayacağız, o tankların altına yatan mücahitleri unutmayacağız. O tankların karşısında elinde bastonuyla çıkan dedelerimizi unutmayacağız. O tankların karşısına bayrağını alıp çıkan ninelerimizi unutmayacağız. O büyük destanı unutmayacağız ve unutturmayacağız. O kahpeliği de unutmayacağız, unutturmayacağız. Bunlar 'yaptık geçti, geride kaldı' zannetmesinler. İki gün evvel bunların, FETÖ'cülerin bir davasında müebbet hapis cezası çıktı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası 18 FETÖ'cüye verildi. Bunlar zannetmesinler ki, 'Biz bunları unutturuyoruz. Bu millet saf bir millettir, bir daha böyle kripto FETÖ'cülerle içine girer, bu milleti yine yoğururuz, işgal ederiz' zannetmesinler. O defter kapandı, sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah bunlar hiçbir şekilde gün yüzü görmeyecekler, mahkemelerde hesap verecekler, vermeye başladılar. İnşallah milletimiz bu katillerden hesabı hukuk içerisinde soracak ve bunlara gerekli dersleri vereceklerdir."
Türkiye'nin terör örgütlerine yönelik keskin bir mücadele verdiğinin de altını çizen Numan Kurtulmuş, "Türkiye bir taraftan FETÖ ile uğraşırken, diğer tarafta da terör örgütleriyle boğuşuyor. Türkiye, DEAŞ'ıyla, PKK'sıyla malesef çok keskin bir mücadele veriyor. Kayıplarımız oluyor, Ordu iline de gelen nice şehitlerimiz oluyor. Bu şehitlerimizin birçoğunun cenaze namazını birlikte kıldık. Allah hepsine rahmet eylesin. Şehit ailelerine de bir kez daha başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.
Numan Kurtulmuş, yemeğin ardından karayoluyla Fatsa İlçesi'ne hareket etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!