Kurtulmuş: 15 Temmuz, 27 Mayıs'ın, 12 Mart'ın, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın intikamının alındığı gündür (Görüntü dökümü ile yeniden) 

Güncelleme Tarihi:

Kurtulmuş: 15 Temmuz, 27 Mayısın, 12 Martın, 12 Eylülün, 28 Şubatın intikamının alındığı gündür (Görüntü dökümü ile yeniden)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 18:14

Kurtulmuş: 15 Temmuz, 27 Mayıs'ın, 12 Mart'ın, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın intikamının alındığı gündür (Görüntü dökümü ile yeniden) 

Haberin Devamı

"DARBENİN GİDİP GİDİP GELDİĞİ SAATLERDE BAŞARILI OLSALARDI CUMHURBAŞKANIMIZ BAŞTA OLMAK ÜZERE HER BİRİMİZ BİR ÇUKURDA ÖLDÜRÜLÜP ATILACAKTI" 

('HERO' TİŞÖRTÜ) "ONU ORAYA TİŞÖRTLE ÇIKARANI DA YOK EDERLER" 

ANKARA (DHA) - BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, "15 Temmuz, 27 Mayıs'ın intikamının alındığı gecedir. 12 Mart'ın, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın intikamının alındığı bir gündür. 15 Temmuz, bu milletin bir daha hiçbir şekilde demokrasi düşmanlarına pabuç bırakmayacağının ilan edildiği bir tarihtir. Darbenin gidip gidip geldiği saatlerde başarılı olmuş olsalardı cumhurbaşkanımız başta olmak üzere her birimiz bir çukurda öldürülüp atılacaktı. Dünyanın hangi yerinde böylesine hain bir darbe teşebbüsüne katılmış bir adam mahkemeye giderken üzerinde 'Hero' yazan bir tişörtle çıkacak. Valla adamı da onu oraya tişörtle çıkaranı da yok ederler" dedi. 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kamu Denetçiliği Kurumu'nca düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında konuştu. Kurtulmuş şu ifadeleri kullandı: "15 Temmuz, 27 Mayıs'ın intikamının alındığı gecedir. 12 Mart'ın, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın intikamının alındığı bir gündür. 15 Temmuz, bu milletin bir daha hiçbir şekilde demokrasi düşmanlarına pabuç bırakmayacağının ilan edildiği bir tarihtir. 

CUMHURBAŞKANIMIZ BAŞTA OLMAK ÜZERE HER BİRİMİZ BİR ÇUKURDA ÖLDÜRÜLÜP ATILACAKTI
Hepimizin şehitlerimize can borcu var. Eğer bu hainler o darbenin gidip gidip geldiği saatlerde başarılı olmuş olsalardı cumhurbaşkanımız başta olmak üzere her birimiz herhangi bir çukurda öldürülüp atılacaktı. 

YÜKSEK YARGI ORGANLARININ BAŞINDAKİ KİŞİLER ZİNDANLARA ATILACAKTI
TBMM ortadan kaldırılacak medya mensuplarının büyük bir çoğunluğu ya derdest edilecek ya da herhangi biri yerde infaz edileceklerdi. Bütün yüksek yargı organlarının başındaki kişiler derdest edilip belki hiç kimsenin bulamayacağı karanlık zindanlara atılacaktı. 

HALA BİR TAKIM YERLERDE İZİNİ BELLİ ETMEMİŞ BİR TAKIM KRİPTO FETÖ'CULARIN OLMASI MUHTEMEL, MUKADDERDİR
Ancak hala bir takım yerlerde karda yürüyüp izini belli etmemiş bir takım kripto FETÖ'cuların olması muhtemel, mukadderdir. 40 yıllık bir hazırlık öyle 40 günde dağıtılacak değildir. Kararlılıkla mücadele ediyoruz. Bu süreçte adaletten şaşmayacağımız gibi herkes emin olsun ki hiçbir şekilde de yufka yürekli olmayacağız. 

('HERO' TİŞÖRTÜ) ONU ORAYA TİŞÖRTLE ÇIKARANI DA YOK EDERLER
Dünyanın hangi yerinde böylesine hain bir darbe teşebbüsüne katılmış bir adam mahkemeye giderken üzerinde 'Hero' yazan bir tişörtle çıkacak. Valla adamı da onu oraya tişörtle çıkaranı da yok ederler. Türkiye bu kadar açık şeffaf bu mahkeme süreçlerini yürütüyor. Bu mahkemelerde hiçbir şekilde geri adım atılmayacak. Hakimlerimiz, inşallah gerekli cezaları verecekler. Bunun üzerinden algı oluşturanlar ile hep birlikte mücadele edeceğiz. 

BİZİM BUNDAN BAŞKA ÜLKEMİZ YOK. SONUNA KADAR BURADA DURUP MÜCADELE EDECEĞİZ
Eğer tersi olsaydı insan kanının ne kadar ucuz olduğunu demokratik kurumların, medyanın ne kadar değersiz olduğunu çok acı bir şekilde görecektik. Bizim bundan başka ülkemiz yok. Sonuna kadar burada durup mücadele edeceğiz."  


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!