Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde polisler Polat Alemdar'ı götürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde polisler Polat Alemdarı götürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 09:39

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanında şok! Polisler Polat Alemdar'ı nereye götürüyorlar? Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 241. bölümüyle 25 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'da ekrana gelecek. Yeni bölümde Polat kendisine kurulan kumpasa düşmemek için, zekice kurduğu planına tüm ekibini dahil etti fakat başına kötü bir sürpriz geldi!

Haberin Devamı

Bugün günlerden Kurtlar Vadisi. Perşembe akşamları deyince akıllara gelen yegane dizi Kurtlar Vadisi Pusu 241. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazır. Cahit ve Safiye’nin kurtulması için herkes tetiktedir. Brandon ise planını güçlendirmek için yeni figüranlarını hazırlamakla meşguldür.

Polat Alemdar’ı köşeye sıkıştırmak için her imkanı değerlendirir. Neyse ki Polat, onu bu zahmetten kurtaracaktır. Zira, görüşmek istediği başka birisi vardır.

POLAT PLANINA TÜM EKİBİNİ DAHİL EDİYOR

Fehmi, konseyini sağlam kurmak için çok titiz çalışır. Pusat ve dostlarının sofrasının bereketini kaçırmak için Baltazar ve Pitbull’u, keşif yapmaya başlamışlardır bile.

Kurtlar Vadisi Pusu 241. yeni bölüm bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazır. Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizide bu hafta en çok merak edilen soru polis ekiplerinin Polat Alemdar'ı nereye götüreceği.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde polisler Polat Alemdarı götürüyor

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, geçtiğimiz Perşembe akşamı yine günün en çok izlenen programı ve birincisi olmuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 8.35 reyting ve yüzde 20.31 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7.41 reyting ve yüzde 18.97 izlenme payı ile yine birinci oldu.

KURTLAR VADİSİ 241. BÖLÜM FRAGMANI – 25 ARALIK PERŞEMBE

Başrollerinde Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Ayşe Çiğdem Batur (Savcı Leyla Türkmen), Cahit Kayaoğlu (Cahit) gibi oyuncuların oynadığı Kanal D’nin fenomen dizisinde sular durulmuyor.

KURTLAR VADİSİ TÜM BÖLÜMLER

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu'yu bu akşam sakın kaçırmayın...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!