Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 08:33

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını son bölümü ile adeta ekran başına kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat, Gölge'nin yaptıklarını öğrendikten sonra hemen harakete geçti ancak şoke eden bir görüntü ile karşılaştı. Kurtlar Vadisi Pusu biter bitmez yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin sezon finali de nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara gelecek..

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu efsanesi dün akşam kaldığı yerden devam etti. Dizinin yayınlanan 299.bölümünde nefes kesen sahneler vardı. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Ancak beklemediği bir gelişme karşısında şok olur. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan son bölümü...

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Polat, Gölge’nin Anadolu’ya yaptığı baskını öğrenir ama oraya gittiğinde artık çok geçtir. Konsey, Gölge’ ye kurmayı istediği Babil Devleti’ne karşılık başarması gereken büyük görevi açıklar.

Zeynep, Yusuf’la ilgili büyük sırrından dolayı Konsey’in karşısındadır. Bu sırada Fehmi’nin de bu sırrı öğrenmesine neden olacak sürpriz bir mektup ortaya çıkar. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Henüz toprağa verdiklerinin acısını yaşayamadan yeni acılarla yüzleşen Polat, ekibiyle birlikte Gölge’nin üssünü basar.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 300.BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu'nun nefes kesen son bölümünün ardından 300. sezon finali fragmanı da yayınlandı... Polat, Gölge'nin planlarını bozabilecek mi? Gölge, konsey ile yüzleşiyor. Kurtlar Vadisi Pusu, sezon finaliyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE!




Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.

Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

KURTLAR VADİSİ PUSU 299. BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu 298. Bölüm'de; Tilki, Pusat’ı rehin almıştır ve geçmişin hesaplarını kapatmak için onunla bir oyun oynamaya başlar! Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.

Haberin Devamı

Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur.Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

BAKMADAN GEÇME!