Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında Alemdar operasyonu! - İzle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında Alemdar operasyonu - İzle
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 11:10

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Dizinin 298. bölümünde Pusat düşmanlarının eline düşüyor. Bunun karşılığında Polat ekibini toplayarak operasyonlara başlıyor. Polat yardımlarında başarılı olabilecek mi? İşte, Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölümü bu hafta nefesleri kesecek bir bölüme imza atıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında yaşanan aksiyon sahneleri 298. bölümün aksiyon dolu geçeceğinin sinyalini verdi. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde meydana gelen olaylar

Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanı aksiyon dolu bir tanıtım ile ekranlara geldi Dizinin yeni bölüm fragmanın Polat Alemdar ve ekibi bir dizi operasyon düzenliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanının final sahnesinde Pusat, bir düşmanın eline düşüyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor işte detaylar

Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanında yaşanan final sahnesi ise dizinin hayranlarını şoke etti. Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanının son sahnesinde Pusat eski bir düşmanın eline düşüyor ve Polat'tan yardım istiyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölümde başka neler yaşanacak?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir. Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.

Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

Tilki, Pusat’ı rehin almıştır ve geçmişin hesaplarını kapatmak için onunla bir oyun oynamaya başlar!

Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm'de; Polat’ın kendisine bıraktığı koltuğa oturan Pusat, Raskoln’ü de yanına alarak mekanı bir kumarhaneye çevirmek için hazırlıklara başlıyor.Polat, Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenler. Bu sırada Gölge de büyük üssünü faaliyete geçirir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm'de: Polat, Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenler. Bu sırada Gölge de büyük üssünü faaliyete geçirir. Fehmi’nin davetinde, Mete’nin tehdidiyle karşı karşıya kalan Zeynep, sırrını bir koz olarak kullanan Mete’yi öldürmeye giderken tuzağa düşer. Polat, Mete’nin son büyük hamlesine nasıl bir cevap verecek? Kendi adamlarını toplayıp, yeni mekanının açılışını yapmaya hazırlanan Pusat’ı hangi sürpriz bekliyor? 

 

BAKMADAN GEÇME!