Kurtlar Vadisi Pusu 295.bölüm fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 295.bölüm fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2016 11:23

Kurtlar Vadisi Pusu 295.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde yer yerinden oynadı. Dizinin son bölümünde Polat bir Anadolu hocanın izini sürerken, Gölge'ye de bu yolla ulaşmaya çalışıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm yine nefes kesecek sahnelere imza attı.Kurtlar Vadisi Pusu 295.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı...

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamı 294. bölüm ile ekrana kilitledi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 295. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde yaşananlar..

Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi?

Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi?  Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 294. yeni bölümünde yanıt buldu

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 295.bölüm fragman yayınlandı mı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kurtlar Vadisi Pusu'dan flaş haber

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ardından Kanal D, ATV,Star TV, TNT gibi kanallarda yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D ekranlarına dönüş yapmıştı. Çok kanal dolaşması ile bilinen Vadi'nin önümüzdeki sezon nerede yayınlanacağıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi önümüzdeki sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 294. son bölümünde Gölge, Polat’ın hamleleri sonrasında Profesör Anadolu'dan yardım istiyor!

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri istedi. Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapatı. Böylelikle Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 293. son bölümünde yanıt buldu.

BAKMADAN GEÇME!