Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 19:07

Perşembe günlerinin vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında yaşananlar dizinin yeni bölümünün oldukça hareketli geçeceğini gösteriyor. Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanında bu hafta kentte canlı bomba alarmı var.

KURTLAR VADİSİ PUSU NEFES KESTİ

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı yayınladı ve dizinin takipçileri yeni bölüm hakkında detaylara ulaştı. Kurtlar Vadisi Pusu 292. yeni bölüm fragmanında Polat Alemdar, canlı bomba eylemi düzenlemek isteyen kişilerin peşine düşüyor. 

Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı bu hafta sürpriz bir şekilde dizinin hemen arkasından yayınlanmış ve yıllar sonra izleyicisine sürpriz bir tanıtım yayınlamıştı. Kurtlar Vadisi Pusu  292. bölüm fragmanında Polat ve ekibi şehirde tehtit haline dönüşecek bir canlı bomba süikastine engel olmaya çalışıyor. Soluk soluğa izelenecek bir bölüm ile ekranlara gelecek Kurtlar Vadisi Pusu 292. yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı ve dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Kemancı’yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar’a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak? Ender Hoca’dan sonra Şükrü Bey’in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı’nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer. Polat Alemdar’ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf’un Öktem’in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU!
Kurtlar Vadisi Pusu 290.Bölüm'de; Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır. Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar!
Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.

Haberin Devamı

Polat Alemdar, Gölge'nin peşinde olduğu kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Polat Alemdar gerçekleşecek olan toplantıda oldukça ilgi çekici bir konuşma yaptı ve Gölge'ye bu konuşma ile mesajını verdi.  Köşeye sıkışan Gölge'nin, Polat Alemdar'ın bu hamlesine yanıt vermesi de aynı şekilde gecikmedi. Polat Alemdar ve ekibi için hain bir pusu hazırlayan ve Polat Alemdar ve ekibini pusuya düşüren Gölge, bu kez işini şansa bırakmadı. Yusuf için ise artık işler değişti. İntikam almanın hayali ile gözüne uyku girmeyen Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şeyin sorumlularından bu yapılanların hesabını sormak için hiç vazgeçmeyecek.

BAKMADAN GEÇME!