Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölüm fragmanında büyük savaş! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölüm fragmanında büyük savaş - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 21:17

Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm fragmanı yayınlandı. Gölge, Polat Alemdar'ı tamamen bitirmek için tüm fırsatları değerlendiriyor. Peki; Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölümünde neler yaşanacak? 18 Şubat Perşembe yani bu akşam ekrana gelecek Kurtlar Vadisi Pusu'nun detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Kanal D'de 18 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 284. yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. Polat ve Gölge arasındaki savaş gitgide daha karmaşık hal alıyor. Son bölümünde her şeyin açığa çıkmasıyla ortalık birbirine karışmıştı.

Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm izleyicileri kendine hayran bırakan, 13. sezona girmiş olmasına rağmen halen reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonunda 283. bölümü ile bu akşam sevenlerinin karşısına çıktı.

Hafızalara kazınacak olayları ve sahneleri ile ekranları kasıp kavuran efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde neler yaşanacağını merakla edenler için işte fragman:

KURTLAR VADİSİ PUSU 284. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Sban gibi ünlü isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu’nun sabırsızlıkla beklenen son bölümde heyecan doruktaydı.

Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölüm özeti

Büyük sırların ortaya çıktığı, entrikaların ve intikamın baş gösterdiği sevilen dizide heyecan tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Herkesin öldü sandığı Polat Alemdar, son bölümde Murali’nin yerinde ortaya çıkmıştı. Yusuf, Polat’ı kurtarmak için gizili bir plan yapıyor. Yusuf’un bu planı yeni bölümde ortaya çıkıyor.

Murali’nin uyguladığı tedavilere yanıt veren Polat, gün geçtikçe daha da iyi oluyor. Yusuf, kurduğu planı Polat’a anlatıyor. Gölge ve John Smith’in iş bağlantılarını araştırdığını söyler ancak Polat’tan hiç ummadığı bir tepki alır.

Diğer yandan Polat’ın baş düşmanı Gölge, Polat’ın öldüğünü düşünerek asıl hedefi olan hayalindeki Büyük Babil Devleti’ni kurmak için verdiği mücadeleyi yeniden başlatır. Önünde hiçbir engelin kalmadığını düşündüğü anda sürpriz bir gelişme yaşanır. Planında Siyah Sancak gibi güçlü düşmanını unutmuştur.

Gölge’nin ordusu Dark River’ın yaptığı saldırıdan büyük darbe alan Siyah Sancak, Komutan Yasin önderliğindeki orduyla Gölge’yi ele geçirmek için gizli bir düzenek kurar. Bu mücadelede Cahit de Siyah Sancak’ın yanında yer alır.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Rusya’da gelecek emri bekleyen Zeynep ve Tilki, Karun’un emri üzerinde Büyük Konsey Üyesi Sergei’yi takibe alırlar.

Raskoln, yıllar sonra yeniden ortaya çıkmıştır. Mete, Kenan ve Raskoln’ü tanıştırır. Kenan ve Raskoln arasında bir yakınlaşma başlar.

BAKMADAN GEÇME!