Kurtlar Vadisi Pusu 272.yeni bölümde Tilki'ye kötü sürpriz | Kanal D izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 272.yeni bölümde Tilkiye kötü sürpriz | Kanal D izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 16:20

Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yıllardır müthiş bir izleyici kitlesine sahip olan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu perşembe gününün reyting rekortmeni oldu. 272.bölümde neler olacak? 272.bölüm Kanal D'den canlı izlenebilecek.

Haberin Devamı

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu haftaki bölümünde de macera bütün hızıyla devam ediyor. Perşembe günlerinin vazgeçilmezi olan ve bu akşam 272. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Polat Alemdar Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı amansız mücadelesini sürdürüyor.

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam da çok konuşulacak bir bölümle geliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 20.00'de Kanal D'de!
KANAL D CANLI İZLEME LİNKİ

 

KURTLAR VADİSİ PUSU 272.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu 272.yeni bölümde Tilkiye kötü sürpriz | Kanal D izle


GÖLGE NASIL KARŞILIK VERECEK?

Haberin Devamı

Geçen haftanın finalinde, Suriye’deki en büyük silah deposunu havaya uçuran Polat Alemdar karşısında Gölge’nin çaresizliğine tanıklık etmiştik. Peki Gölge, Polat’tan aldığı bu ağır darbeye nasıl karşılık verecek?

TÜRKİYE'NİN YERALTI ZENGİNLİKLERİ
Kurtlar Vadisi Pusu’da bu hafta önemli bir gelişmeye tanık olacağız. Profesör Anadolu ve öğrencisi Altay, uzun yıllardır gizlice sürdürdükleri Türkiye’nin maden zenginlikleriyle ilgili araştırmalarını Polat Alemdar’ın desteğiyle kamuoyuyla paylaşmaya karar veriyorlar.

Altay’ın basın toplantısına hazırlandığını öğrenen Gölge ise, bunu engellemek için planlarını devreye sokuyor.

TİLKİ - KARUN ORTAKLIĞI
Polat Alemdar’dan öcünü almak için yemin eden Tilki ise hedefine Polat’ın en yakınındaki isimlerden birini koyuyor. Karun’un da yardımıyla Safiye'nin izini bulmaya çalışan Tilki, büyük bir sürprizle karşılaşıyor.

YUSUF ACI GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR
Yusuf, Zeynep hakkında araştırma yaparken Azra'nın kaçırıldığını öğreniyor ve Azra’yı kurtarmak için hemen harekete geçiyor. Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 272.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

 

POLAT ALEMDAR'A KURULAN TUZAK

Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’ nun yeni bölümünde heyecan ve aksiyon kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Geçen Perşembe 271. Bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizide, Polat Alemdar düşmanlarına karşı yine amansız bir mücadeleye giriyor.

POLAT'I BEKLEYEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Polat Alemdar’ı geçtiğimiz haftaki bölümde, gizlendiği kamyonun kasasında bir bilinmeze doğru yol alırken bırakmıştık. Cahit ve Yasin’in uzaktan takip ettiği Polat Alemdar, teslimat noktasında hiç tahmin etmediği bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Peki, Polat, kendisine kurulan tuzaktan kurtulmayı başarabilecek mi?

GÖLGE'NİN SURİYE PLANI
Ortadoğu’daki kargaşayı çıkarları için kullanmayı düşünen Gölge ise boş durmuyor. Planları doğrultusunda hamleler yapmaya devam eden Gölge, Zeynep ve Ariel’ le birlikte Suriye’ye gizli bir seyahat gerçekleştirerek yeni iş ortakları arıyor…

Haberin Devamı

PUSAT HAPİSTEN ÇIKIYOR
Uzun süredir hapiste olan Pusat, nihayet özgürlüğüne kavuşuyor ve ekip arkadaşlarının yanındaki yerini alıyor.

TİLKİ'NİN İNTİKAM YEMİNİ
Yeniden ortaya çıkan Tilki Andrei ise, ölüm döşeğindeki annesine verdiği intikam yeminini yerine getirmek için harekete geçiyor.