Kurtlar Vadisi’ni izlesin vazgeçsin

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi’ni izlesin vazgeçsin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2006 00:00

Güngör Bayrak, Amerika’da yaşayan ve Amerikan ordusuna katılmaya karar veren 17 yaşındaki oğlu Charles Murat Bericchi’yi bu fikrinden vazgeçirmek için "Kurtlar Vadisi Irak" filmini izlettireceğini söyledi.

"Gümüş" adlı dizide oynayan Güngör Bayrak, "sir" unvanlı eski eşi Houra Bericchi’den olan 17 yaşındaki oğlu Charles Tarık Murat Bericchi’nin Amerikan Ordusu’na katılmaya karar verdiğini, oğlunun bu kararını şaşkınlıkla karşıladığını söyledi. "Onu etkileyen kişi veya bir fikir olabilir, ancak ben onun bu kararına karşıyım" diyen Bayrak, oğlunu bu kararından vazgeçirmek için "Kurtlar Vadisi Irak" filmini izlettireceğini belirtti. Oğlunun deniz kuvvetlerine katılmak istediğini belirtiren Bayrak şunları söyledi:

"Benim de babasının da düşüncesi onun orduya katılmamasından yana. Fakat o yaşıyla alakalı böyle bir istek duyuyor. Amerika’da deniz kuvvetleri çok saygı duyulan bir meslekmiş ve oğlum da bu yaşta bunu yapmak istiyor. Kurtlar Vadisi Irak filmini seyrettirirsem bir şeyleri değiştiririm diye düşünüyorum. Benim milliyetçiliğim ağır basıyor. Türk ordusuna katılmayı isteseydi böyle düşünmezdim. Çocuklarının iyi yetişmesini isteyen bir anne, baba olarak yasaklamak yerine alternatifleri gösteriyoruz. Üniforma cazip geliyor belki de bir hocası, komşusu var örnek olarak karşısında. Daha önce oyuncu olmak istiyordu, beni örnek alıyordu, şimdiyse bunu istiyor."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!