Kurtlar Vadisi Makber geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Makber geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2009 13:42

'Kurtlar Vadisi' ile erkek izleyiciyi ekran başına kilitleyen Pana Film, 'Makber' ile bu kez kadın izleyicilere sesleniyor. Türkiye’nin 'Love Story'si Makber, Star’da başlıyor!

Haberin Devamı

Makber fırtına gibi geliyor / Foto Galeri

Makber fragmanı / Video

Seda Bakan / Foto Galeri

Gamze Karaman / Foto Galeri

Devrim Naz / Foto Galeri

Star TV, 1970 yılında çekilen ve aşk filmlerinin en güzeli olarak kabul edilen “Love Story”den uyarlanan “Makber” ile izleyicilerini tutkulu bir aşka tanık ediyor. 23 Aralık’ta Star TV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan dizinin başrollerini Seda Bakan ve Devrim Nas paylaşıyor. Pana Film imzası taşıyan Makber her şeyden güçlü bir aşkın hikâyesini ve ölüme meydan okuyuşunu anlatıyor. Güneş ve Hazar’ın öyküsü akıllara tek bir soru getiriyor: “Aşk mı kazanacak, ölüm mü?”

BAZEN AŞK O KADAR GÜÇLÜDÜR Kİ ÖLEMEZSİN

Aşkları hayata meydan okuyan Güneş (Seda Bakan) ve Hazar (Devrim Nas), ölüme de meydan okuyabilecek mi? Aile baskısı, sınıf farklılığı, yoksunluk ve yoksulluğun yolundan döndüremediği bu iki aşığın sevdası ölümü yenebilecek mi?

Haberin Devamı

Kimsesiz büyüyen Güneş, ailesi yerine koyduğu çocuk yuvasının arazisini satın alan Hazar’a önce düşman kesiliyor, sonrasında ise bu büyük nefret, romantik bir aşka dönüşüyor. Hazar ailesinden ve sahip olduğu her şeyden vazgeçmeyi göze alıp aşkının peşinden gidiyor ancak bu aşkın sonu ölüme çıkıyor. Peki, aşk mı kazanacak,  ölüm mü?

İŞTE GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kemal Uzun’un, görüntü yönetmenliğini Mete Şener’in üstlendiği, senaryosunu ise Şebnem Aksoy ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı Makber, güçlü kadrosuyla televizyonun iddialı yapımları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Makber’in güçlü oyuncu kadrosunda Ekrem Bora’nın yanı sıra İnci Şen, Funda İlhan, Gamze Karaman, Gaye Gürsel, Soydan Soytaş ve Osman Albayrak gibi isimler de yer alıyor.

Müzikleri Cem Erman’ın imzanı taşıyan dizinin jeneriğinde Hafız Burhan’ın unutulmaz bestesi olan Makber şarkısı kullanılıyor. Makber’in stil danışmanlığını ise Seben Koçibey yapıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!