Kurtlar Vadisi ekibi Lütfi Kırdar’daydı

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi ekibi Lütfi Kırdar’daydı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2006 23:19

Türkiye-ABD ilişkilerinde büyük bir krize yol açan "Çuval Olayı"nı konu alan, hem senaryosu hem de Hollywood’dan gelen oyuncularıyla büyük merak uyandıran 10 milyon dolar bütçeli "Kurtlar Vadisi Irak" filminin galası, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Kurtlar Vadisi ekibi Lütfi Kırdar’daydı
Hummer cipler ve ağır makinalı silahların dekor olarak kullanıldığı galaya, yerli oyuncuların yanı sıra filmde rol alan Billy Zane, Ghassan Massou ve Diego Serrano da katıldı.Her bir karakterin kendince racon kestiği, ağır abilerin kol gezdiği "Kurtlar Vadisi"nin ekibi, galada da imajlarını korudu. Memati’yi canlandıran Gürkan Uygun, Abdülhey’i oynayan Kenan Çoban, gerçek adıyla kadroda yer alan Erhan Ufak ve filmin Amerikalı başrol oyuncusu Billy Zane, giysileri ve duruşları ile ağır abi havasını salona taşıdı. Bu modaya uyan isimler arasında Kürşat Tüzmen ile filmin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz da vardı.
/images/100/0x0/56792885f018fb0a48b7111a
"Kurtlar Vadisi" dizisinin avukat Elif’i Özgü Namal ile Safiye Karahanlı’sı Begüm Kütük de galadaydı. Filmde rol almayan ikili, "Kurtlar Vadisi Irak"ın kadın karakteri Bergüzar Korel ile uzun uzun sohbet etti.
Haberin Devamı

<ımg>

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!