Kurtlar Vadisi 234. bölüm Tilki Andrei geri döndü!

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi 234. bölüm Tilki Andrei geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 09:45

"Burada Rus ruleti oynatiyormuşsunuz, size rus ruleti öğretmeye geldim!" Yıllar sonra ortaya çıktı! Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının unuttuğu efsane karakter Tilki Andrei dün akşam yayınlanan yeni bölümde geri döndü.

Haberin Devamı

Polat Alemdar intikam almak için hangi yolları deneyecek? Kurtlar Vadisi 234. bölüm dün gece yayınlandı. 16 Ekim perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de ekrana gelen yeni bölümde tam bir mafya adamı olan Tilki Andrei'nin adamlarıyla beraber verdiği poz Vadi hayranları tarafından çok beğenildi. Ayrıca dizinin bazı müptelaları dizide eceliyle ölen tek insanın Ömer Baba olduğunu iddia ettiler.

KVP 234. Yeni bölümüyle 16 Ekim Perşembe akşamı ekrana geldi. Ömer Baba’nın ölümünün herkesi sarstığı 234. Bölümde Polat Alemdar radikal bir karar aldı. Kurtlar Vadisi Pusu’da yaprak dökümü devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda dizinin ‘demirbaş’larından Memati’nin ayrılmasıyla başlayan kadro değişikliği, yan karakterlerle devam etmiş. En son ise Abdülhey’in (Kenan Çoban) ekipten ayrılması vadi hayranlarını epey üzmüştü.

Haberin Devamı

En son yayınlanan bölümde ise Kurtlar Vadisi dizisinde tam 11 yıldır Ömer Baba karakteriyle seyircinin karşısına çıkan Emin Olcay’ın ayılığı dizi hayranları için hem kötü bir sürpriz hem de üzücü bir gelişme oldu.

Kurtlar Vadisi 234. bölüm Tilki Andrei geri döndü

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu? Ömer Baba’nın peşinden giden Polat Alemdar ve Sis Ekibi kanlı Şedid kampını basmışlar ve kendilerini büyük bir tehlikeye atmışlardı. KGT’nin de destek verdiği Polat, Şedid’in üstüne tüm gücüyle saldırmıştı. Cahit ise zekice hazırladığı planlarına devam etmiş ama zor bir karar vermek zorunda kalmıştı.

Ömer Baba'nın ölümü ile derinden sarsılan Polat Alemdar'ın yeni yol haritası nasıl olacak? Dostlarının ve ailesinin desteğiyle acısını hafifletmeye çalışacak.. Kurtlar Vadisi Pusu 234. bölümüyle 16 Ekim perşembe saat 20.00'de yayınlandı.

Haberin Devamı

Emin Olcay, üne kavuştuğu Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirmişti: "43-44 yıldır tiyatrodayım. 8-9 yıldır da televizyon dizilerinde oynuyorum. Ama Kurtlar Vadisi başka. Esas çıkışım Ömer Baba ile oldu diyebilirim. Ömer Baba Emin Olcay’ı geçti. Dışarıda Ömer Baba diye hitap ediyorlar. Emin Olcay diyen yok. Bu bir oyuncu için riskli; ama oynadığım bu rolün güzelliği karşısında buna razıyım. Çünkü verdiğim mesajların çok doğru, yerini bulan mesajlar olduğunu biliyorum".

Kurtlar Vadisi 234. bölüm Tilki Andrei geri döndü

Emin Olcay'ın rakı içerken çekilen bu fotoğrafı sosyal medyada epey çok konuşulmuştu.

Kurtlar Vadisi 234. bölüm Tilki Andrei geri döndü

BAKMADAN GEÇME!