Kurtarıcı bu kez görevini yapamadı

MAÇ Ankara’da. Ama Fenerbahçe taraftarı, yine stadı Kadıköy’e çevirmiş durumda. Ankaraspor bu maçla vitrine çıktığının farkında.

Ama Fenerbahçe, her zaman vitrinde olduğunun farkında değil. Maç başlıyor ilk yarıda Ankaraspor’un 5 korneri ve kaleyi bulan birçok şutu var. Fenerbahçe’nin ise bir korneri ve bir pozisyonu bile yok. Üstelik şut bile çekemeyen bir takım var sahada. Sanırım Daum’un hasta hasta sahaya çıkmasından kaynaklanıyor bütün bunlar!!! İlk yarıda her zamanki gibi üstün mücadele gücünü ortaya koyan bir Tuncay var. Ama ne hikmetse ikinci yarıda Daum’un kurtarıcısı Mehmet Yozgatlı ile yer değiştiriyor. Fakat kurtarıcı bu kez görevini yapamıyordu.

Hasta Daum

Mehmet’in futbolculuğuna ve insanlığına sözümüz yok elbette. Ama bu değişikliği de bu hafta Daum’un hastalığına bağlamak istiyorum. Aslında sonuç pek önemli değil. F.Bahçe öyle ya da böyle yenilmiyordu. Bazen de bir şekilde yenmeyi başarıyordu. Ama bu kez çekirge sıçrayamadı.

Maçın kahramanı yine her hafta transfer teklifi alması ile gündeme gelen Daum. Ancak bu hafta hastalığı ile gündeme geldiği için Hasta Daum diyebiliriz. Ardından da ekleyelim geçmiş olsun. F.Bahçe’nin yediği ilk golde Rüştü’nün ve defansın bariz bir hatası vardı. Zaten ligin 2. yarısından itibaren F.Bahçe’nin motivasyonunda ve formunda bir düşüş yaşadığını hepimiz görüyoruz. Ama nasıl oluyor da böyle iyi bir yönetimi kaliteli futbolcuları, çok büyük taraftarı olan bir takım bu kadar kötü olabiliyor.

Ne para sorunu, ne stat, ne de birlik beraberlik problemi... Nereden bakarsanız bakın, bütün şartlar bu takımın göründüğünden çok daha iyi olması gerektiğini gösteriyor. Ama olmuyor, olamıyor. Tamam böyle maçlarda rakip ekstra motivasyonla oynuyor ama ne olursa olsun aralarında bu kadar puan ve kalite farkı olan iki takımın oynadığı maçta ne sonuç ne de futbol bu kadar şaşırtıcı olmamalıydı. Artık hem futbolcular formalarının hakkını vermeli. Hem de Daum bu futbolcuların hakkını vermeli.

Maçın kahramanı Daum!!

Nobre hakemlerin ekmeğine yağ sürdü

HAKEMLERLE
ilgili F.Bahçe üzerinde oluşturulan baskı, bugün mevvelerini vermeye başladı. Özellikle son maçta Nobre’nin pozisyonundan sonra Serdar Tatlı’nın buna bağlı yanlış kararından sonra bütün hakemler, F.Bahçe’ye karşı bence önyargılı olacaklar. Zaten F.Bahçe mualiflerinin ve rakiplerini istediği şey de bu değil miydi? İzleyelim, görelim bakalım hakemler, F.Bahçe maçlarında nasıl kararlar verecekler?

YETMEDİ

OYUNA girdiği her maçta mutlaka birçok pozisyona giren Semih, dün de 76. dakikada oyuna girme hakkını kazanabildi!!! İki de gol pozisyonu yakaladı. Ama ne yazık ki yetmedi.
Yazarın Tüm Yazıları