Kürsü hariç kaldıralım

Güncelleme Tarihi:

Kürsü hariç kaldıralım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2012 00:00

Kürsü hariç tüm dokunulmazlıklar kalksın.

Haberin Devamı

Yolsuzluk, hırsızlık yapanın, ihaleye fesat karıştıranın Meclis’te ne işi var? İlke kararı alacağız, ilkeli siyaset izleyeceğiz. Milletvekili kürsüde düşüncesini söylesin, dışarıda dokunulmazlık olmasın.
Bu yılın ilk 9 ayında bankalara borcunu ödeyemeyenlerin artışı yüzde 68. Peki biz neden bahsediyoruz? Muhteşem Yüzyıl’dan. Vatandaşın derdini dinleyen, çözüm üreten bir iktidar var mı; hayır. Gündemi çalmak, vatandaşa borçlu olduğunu unutturmak istiyorlar. Televizyon dizisi ile belgeseli karıştıran ya da bilmeyen adamın 21. yüzyılda Türkiye’de Başbakan olması, başlı başına bir ayıp değil mi?
‘Patriot’ konusu ilk gündeme geldiğinde Başbakan, ‘İddialar asılsız. Böyle bir şeyden haberim yok. Savunma Sanayi İcra Konseyi Başkanı benim dedi. Yalan, dolanla durumun iyi olduğu söyleniyor.
Kürecik konusunda da yalan söylüyorlar, ‘NATO tesisi’ diyorlar. 2014 yılına kadar Kürecik radar istasyonun NATO tesisi olmayacağını herkes bilir. ABD tesisi o. Geldi oraya kuruldu. Tesisin paraleli İsrail’de. Bilgi paylaşımı paralel. Amerika ile İsrail ortak tatbikat yaparken Kürecik’i kullanmadılar mı?              

Uludere anneleri Meclis’te

Haberin Devamı

ŞIRNAK Uludere’de hayatını kaybedenlerin aileleri, dün TBMM’de BDP ve CHP grup toplantısını izledi. Kılıçdaroğlu da küsüde konuşurken aileler, ellerinde çocuklarının fotoğrafları ile grup toplantılarını izlediler. Gelen 18 isim arasında bulunan Hediye Öncü, Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Uludere’yi ziyaret sırasında kendisine hediye ettiği yazmayı, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a geri verdi. Öncü, “Bu yazmayı bize Emine Erdoğan hediye etmişti. Ancak ziyaretinden bu yana Uludere ile ilgili bir gelişme olmadı. Evlatlarımızın ölümüne neden olan kişiler ortaya çıkartılmadı. Bu nedenle bu yazmayı kendisine geri veriyorum” diyerek Ünal’ın masasına bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!