Kurstayken çocuklarını güvenli ortama bırakıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Kurstayken çocuklarını güvenli ortama bırakıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 13:54

Kurstayken çocuklarını güvenli ortama bırakıyorlar

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi bünyesinde hizmet veren Umut Merkezlerinde kursiyerler, çocuklarını merkez içerisinde bulunan oyun odasına güvenli bir şekilde bırakıyorlar.

Umut Merkezleri’nde açılan kurslara ilgi gösteren ve kurs gören ebeveynler çocuklarını Umut Merkezleri içinde bulunan oyun odalarına bırakarak kurslarını rahat bir şekilde görme imkanı bulabiliyorlar. Adnan Menderes, Bahçelievler, Bayraktepe ve Paşakent Mahallesi’nde bulunan Umut Merkezlerindeki oyun odalarına ilçe, belde ve köylerden gelen ebeveynler de bu hizmetten yararlanabiliyor.

ÇOCUKLARININ BAKIMI 09.00’DA BAŞLIYOR

Birçok mahallede hizmet veren Umut Merkezlerinde çeşitli kurslar gören ve çocuklarını bırakacak yer bulamayan aileler Umut Merkezleri içinde bulunan oyun odalarından saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında faydalanabiliyor. Kurs alan kursiyerler eğitimli personellerin hizmet verdiği oyun odalarına çocuklarını güvenli ve ücretsiz bir şekilde bırakarak kurslarını alabiliyorlar.

HAFTADA 2 GÜN 2 SAAT OYUN ODASI

Kursiyerler çocuklarının bakımının yanı sıra, haftada iki gün olmak şartıyla ve iki saat olmak kaydıyla ebeveynler çocuklarını Adnan Menderes, Bahçelievler, Bayraktepe ve Paşakent Mahallesi Umut Merkezleri bünyesinde bulunan oyun odalarına bırakarak günlük yaşantıda yapacakları işleri rahat bir şekilde yapma imkanı bulabiliyorlar.

RANDEVU SİSTEMİYLE HİZMET VERİLİYOR

Hafta içi her gün hizmet veren oyun odalarında ise her bir ebeveyn haftada 2 gün ve 2 saat olmak kaydıyla çocuklarını güvenli bir ortama bırakabilecekler. Randevu sistemiyle hizmet veren bu uygulamada aileler 811 59 00 numaralı telefondan randevu alarak Yalova Belediyesi Umut Merkezlerinin sunmuş olduğu bu imkandan faydalanabilecekler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!