Kursiyerlerin sergi heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerlerin sergi heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 10:23

Kursiyerlerin sergi heyecanı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - KÜLTÜR ve Turizm İl Müdürlüğü'nce Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde (DGSG) sürdürülen yetişkinlere yönelik ücretsiz resim kursunda üretilen eserler 'Benim Renklerimle Antalya' adlı sergide beğeniye sunulacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü işbirliğiyle 2 yıl önce Antalya'da 'Sanat Eğitimi Kursu Projesi' kapsamında başlattığı resim kursuna sanatsever yoğun ilgi gösteriyor.
Resim sanatını öğrenebilmek için yoğun çaba gösteren Aylanur Tunceri Aylin Özsancak Sağdıç, Aynur Eker Alptopuz, Cemile Taçkın, Çiğdem Arıtuluk, Emine Erenler, Figen Güzel Özcan, Hülya Akgün, Hülya Arslan, İsa İzgi, Nevryz Şahan, Nuray Dündar, Nuray Öğreten, Ramazan Çakır, Semra Şahin, Şule Günertem, Yadigâr Can, Yusuf Can Enni ve Zahide Kozan yaptıkları eserleri 16 Nisan Pazartesi günü karma sergide sergileyecek.
Kurs öğretmeni ve serginin küratörü Nurcan Özkan, bu yıl ikincisi açılan resim kursunda kursiyerlerin büyük bir heyecanla çalıştıklarını, 'Antalya' temalı resimler ürettiklerini belirtti. Nurcan Özkan, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında açılacak sergide tuvallere yağlıboya çalışmasıyla yansıtılan Antalya'nın doğal güzellikleri ve tarihi zenginliklerinin yer alacağını söyledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!