Kursiyerlerden müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerlerden müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2009 00:00

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, Kemal Kurdaş Salonu’nda düzenlenen "Özdem Müzik 2009 Yaz Konseri" müzik severlerin yoğun ilgisini gördü.

Özdem Müzik Akademi Ankara Müzik Eğitim Merkezi kursiyerlerinin marifetlerini gösterdiği konser, dört saat gibi uzun bir süre seyircilerin ilgisini sahnede tutmayı başaran leziz bir müzik ziyafeti verdi. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümü yoğun olara klasik müzik eserlerini yorumlayan kursiyerlere, ikinci bölümü ise kursiyerlere hocalarının eşliğiyle rock müziğin sevilen parçalarını seslendirdiler. Büyük alkış alan Özdem Müzik Kursiyerleri, toplam 40 gruptan oluşuyordu.

Özdem Müzik Akademi Ankara Müzik Eğitim Merkezi Müdürü Özgür Kadirhan, şunları söyledi:

"İzlediğiniz öğrencilerimiz 2009 yaz konserimize, bir ay ile iki hafta arası değişen kısa bir sürede hazırlandılar. Her yaştan öğrencisi olan kursumuz böyle bir etkinliğe imza atmaktan gurur duyuyor. 40 gruptan oluşan konserimiz, 65’e yakın eserin seslendirilmesiyle son buldu. Müziğin neredeyse her dalında ders verme olanağına sahip kursumuz için en büyük ödül öğrencilerimizin, kısacık bir sürede bile olsa profesyonelce hareket etmeyi öğrenmiş olduğunu görmektir. "
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!