Kurkova’dan özel pozlar

Demsa adlı şirketinin bünyesinde birçok ünlü moda markasını barındıran Demet Sabancı Çetindoğan, Brandroom’un yüzü olması için Victoria’s Secret modellerinden Karolina Kurkova ile anlaştı.

Haberin Devamı

Bugüne dek Christian Dior, Chanel, John Galliano, Oscar de la Renta, Balenciaga, Hugo Boss gibi dünyaca ünlü markalarla çalışan Çek model, bu kez Türk markası Brandroom için çok özel pozlar verdi. Milano’da gerçekleştirilen çekimlerde Kurkova’yı Nihat Odabaşı fotoğrafladı.
Bu arada Kurkova, erkek parfümü Axe’ın yeni ürünü Axe Excite’ın Türkiye’ye özel olarak Facebook üzerinden yürüttüğü kampanya için de kamera karşısına geçti.

Caddede sergi

Şişli Belediyesi, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı yararına Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde bir fotoğraf sergisi açtı. Açılışa Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yanı sıra Mustafa Koç ve eşi Caroline Koç da katıldı. Sergide Sarıgül’ün torunu Ayşenaz Sarıgül’ü çektiği fotoğraf da yer aldı.

Yargıcı’dan tüyolar

Haberin Devamı

Modacı Neslihan Yargıcı, Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında düzenlenecek “Neslihan Yargıcı ile Kadın Kadına Sohbet” etkinliğinde kadınlara alışveriş ve moda tüyoları verecek. Etkinlik bugün Koçtaş’ın Beylikdüzü ve Yenibosna mağazalarında başlayacak, yarın Yenibosna, 12 Mart’ta da Beylikdüzü’ndeki
 mağazalarda
   devam edecek.

Durak kalktı mağaza açıldı

Ivana Sert’in kendi adını taşıyan ilk mağazası Ivana Sert Icon Store, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Nişantaşı’nda hizmet vermeye başladı. Açılışta, ünlü tasarımcı Itay Malkin’in imzasını taşıyan ve “Sex and the City” filminde de kullanılan beş karatlık siyah pırlanta yüzük de satışa sunuldu. Bu arada Ivana Sert’in mağazasının önünde bulunan dolmuş durağının başka bir noktaya taşındığı da dikkatten kaçmadı.

Beyoğlu’nda Lux eğlence
Beyoğlu’ndaki Suriye Pasajı’nın içinde hizmete giren Lux, ünlü DJ ve grupları ağırlamaya devam ediyor. Ali İnci, Hagop Mamas ve Fatoş Sılan’ın sahibi olduğu Lux’te bu gece dünyaca ünlü X Press 2 Artwork sahneye çıkacak.

Piyasa 1 yaşında

Cenk Eren’in sahibi olduğu, İstanbul gece hayatının popüler kulüplerinden Piyasa, birinci yaşını kutluyor. Harbiye’deki mekânda bu gece 21.00-00.00 saatleri arasında “Piyasaya düşenler” adlı eğlenceli bir parti düzenlenecek. Geceye katılanları birbirinden renkli sürprizler bekliyor.

Boğaz’da Macar yemekleri

Haberin Devamı

Tuzla’daki Filizler Köftecisi, “Macar Yemekleri Haftası” düzenliyor. Mekân, bugünden itibaren 20 Mart’a kadar Macaristan’ın ödüllü şefi Norbert Misley’i ağırlayacak.

Radyo eelence yayında

İstanbul gece hayatının en popüler adreslerinden eelence’de bu akşam, ‘Radyo eelence’ adlı bir parti düzenlenecek. Özgür Aras’ın DJ’lik yapacağı partide, 90’lı yıların popüler Türkçe şarkıları çalınacak.

Sahnede buluşacaklar

DJ Suat Ateşdağlı, müzik direktörlüğünü de yaptığı Ortaköy Blackk’te ünlü sanatçılarla birlikte performans sergilemeye devam ediyor. Ateşdağlı bu gece Deniz Seki’yle aynı sahneyi paylaşacak. 23.00’te başlayıp geç saatlere kadar devam edecek bu eğlence kaçmaz!

Yazarın Tüm Yazıları