Küresel güçler her zaman karşımıza çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Küresel güçler her zaman karşımıza çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 10:00

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, UETD Bayern Şubesi’nin Almanya’nın Rosenheim şehrinde düzenlediği iftara katıldı. Yemekte konuşan Tin, Almanya Federal Meclisi’nin Ermeni soykırımını tanıyan kararını eleştirdi:

Haberin Devamı

“Türkiye’nin üzerine suç atarak kendini aklama gayretinde olan fırsat düşkünü küresel ihanet odaklarını tarih asla affetmeyecektir. Bizim millet olarak bu duruşumuzu çekemeyen ve hatta gölgelemek isteyen küresel güçler her zaman karşımıza çıkıyor. Olmadık iftiralar atarak bu aziz milleti karalamak istiyorlar. Ancak iftira atanlar da çok iyi biliyorlar ki, Türkiye’nin tarihinde bir sömürgecilik lekesi asla yoktur.”

HER KÖR NOKTAYI İMAR EDERİZ

“Bizler her gittiğimiz topraklara kardeşliğimizi götürürüz. Yardım elimizi uzatır, ulaştığımız her kör noktayı imar ederiz. Türkiye’nin üzerine suç atarak kendini aklama gayretinde olanlar, tarihi bir yanılgının tam içindedirler. Tarih asla bu fırsat düşkünü küresel ihanet odaklarını affetmeyecektir. Bugün dünyada insani ve kalkınma yardımları bakımından Türkiye, ABD’den sonra ikinci sırada yerini almaktadır. Oysa içinde bulunduğumuz her türlü olumsuz koşullara ve şartlara rağmen milli gelire oranla baktığımızda ve hesaplandığında dünyada insani ve kalkınma yardımları bakımından Türkiye ilk sırada yerini almaktadır. Onlar ne derse desinler, biz, millet olarak insani değerler bakımından üzerimize düşen her adımı cesurca atmaya devam edeceğiz ve mazlumların, İslam coğrafyasının umudu ve güven kapısı olmayı sürdüreceğiz.”

Haberin Devamı

Küresel güçler her zaman karşımıza çıkıyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!