Kurbanlıklara online satış

İşadamı Ahmet Kozanoğlu’nun eşi Neslihan Kozanoğlu, Cumhuriyetköy’deki çiftliğinde organik tarımdan sonra büyükbaş hayvancılıkla uğraşmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Bu alanda ciddi bir yatırım yapan Kozan-oğlu, Kurban Bayramı yaklaşırken hayvanlarının bir kısmını satmak için kolları sıvadı. 200’e yakın büyükbaş hayvanı olan Neslihan Hanım şimdiden sipariş almaya başladı. Oğlu Başar Kozanoğlu da ona destek olmak için Facebook’taki sayfasına “Kurbanlık satışları başladı” yazarak duyuru yaptı...

Et suşi

Cüneyt Asan’ın ortakları arasında olduğu Günaydın Et, Etiler-Nispetiye Caddesi’nde açtığı yeni şubesinde bir ilke imza attı ve mönüsüne “Et suşi” koydu. Himalaya tuzuyla kaplanmış dolap içinde yaklaşık üç hafta dinlenen etlerin servis edildiği restoranda lezzetler Batuhan Piatti’ye emanet...

Evlilik yok

Billur Kalkavan’ı önceki gün basketbolcu sevgilisi Buğra Bahadırlı ile İstinye Park’ta gördüm. Porsche’nin dizel modeli Panamera’nın sergilendiği standı gezen Kalkavan, “Buğra’yla evlenmeyi düşünmüyoruz. İlişkimiz bu şekilde daha güzel gidiyor” dedi.

Haberin Devamı

Reklam yıldızı oldu

Özlem Yıldız, Sinan Serter’le evlendikten sonra modelliğe, bir süre önce de sunuculuğa veda etmişti. Acun Ilıcalı’nın eşini ikna etmesiyle “Yok Böyle Dans”a katılan Özlem Hanım, sadece ekranlara değil, modelliğe de dönüş yaptı. Yıldız, Hunca Kozmetik’in yeni ürününün reklamında rol aldı.

Sexy model

Seval Birinci, Sexyy-S adlı mayo-bikini markasının 2012 yaz kataloğunu hazırladı. Katalog için model Ivana, Tamer Karakulak’a poz verdi. Çekimlerde Birinci’nin köpeği Tango da objektif karşısına geçti.

Ayrılık sorularına yanıt yok

Kendisinden 16 yaş büyük eşi Prof. Dr. Murat Öncel’le boşanacakları konuşulan Şahnaz Çakıralp, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı. Ünlü oyuncu, ayrılık sorularını “Bu konuları konuşmak istemiyorum. Twitter’da yazdıklarımı da herkes yanlış anladı” diyerek yanıtsız bıraktı.

Şarap günleri

Geleneksel hale gelen “Kanyon Şarap Tadım Günleri”nin üçüncüsü, bugün başlıyor. 23 Ekim’e kadar sürecek etkinlik kapsamında ziyaretçiler, Türkiye’nin önde gelen şarap üreticileri tarafından kurulan tadım stantlarında birbirinden lezzetli şarapları tatma fırsatını bulacak.

Yazarın Tüm Yazıları